2021 30. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2021 17:30
youtu.be/ku_qrEhRDTM Ne desem bilemiyorum hem aşırı müthiş bir kitaptı hem de benim için büyük hayal kırıklığıydı her şey aşırı hızlı oldu neden yazar böyle bir şey yaptı bilmiyorum bence bu seri bir kitap daha uzayabilirdi. Nova'nın aptalliklarini kafamı duvarlara vurarak okudum Adrian'ın körlüğünü de sinir krizleri geçirerek okudum aşırı acayipti birkaç yerde feci üzüldüm bazen ağladım ama o son hepsine değdi çok iyi bir sondu kesinlikle okunması gereken bir seri. Beni hayal kırıklığına uğrattı fakat kesinlikle hayranlığımı söndüremez bu hayal kırıklığı. SPOILER Bu seriyi okumayı planlayanlar lütfen buradan sonrasini okumasın kesinlikle çok büyük spoilerlar vereceğim;) Neden böyle oldu ya Nova hapse girdi sonra saçma bir şekilde numara olduğu çok belli olan ayna gezgini sayesinde çıktı öyle mi bu çok saçma zaten en baştan beri kanıtlar 2. Eldi bunu yeni fark etmişler gibi hemen hapisten çıkarttılar mantıksız bence. Nova hapisteyken Adrian geldi ve Nova aptal Nova gidip yalan söyledi bence böyle olmamalıydı Nova gerçekleri soylemeliydi ve pişman olmalıydı yani pişman derken en azından ben anarşist olmaya zorlandım fln diyebilirdi ama aptal gibi yalan söyledi h atta sonradan Adrian ondan özür fln diledi yani çok sinirimi bozdu oralar. Fobi gerçekten muhteşem bir kötü ve fobi sayesinde Adriana bir kez daha hayran oldum. Calluma çok üzüldüm çok ağladım keşke ölmeseydi keşke görebilseydi güzel günleri. Winstona bir kez daha bağlandım o gerçekten harika bir karakter keşke böyle olmasaydı Winston bunları hak etmedi. As a çok şaşırdım ya hiç tahmin etmezdim gaddar psikopat olduğunu biliyordum fakat bu kadar olamaz diye düşünmüştüm. Honey ahh ballı kekim. Şunu söylemeliyim ki honeye hayrandım gerçekten çok sağlam bir karakterdi keşke o da leroy gibi olsaydı çok çok üzüldüm. Siyanür eveeet siyanure zaten kanım ısınmıştı ve çok iyi oldu onun gerçekleri görmesi ve şu Adrianı tehdid ettiği kısım harikaydı. Oscar ve Ruby çok uzadı bence 2. Kitapta olmalıydı o olaylar. Danna yi zaten sevmemiştim hala da sevemiyorum burnu havada. Ayna gezginini de eh biraz sevdim diyebilirim. Ve Hugh yine kahraman oldu bence o olmamalıydı kahraman yani as i öldüren Nova olmalıydı daha iyi olurdu. Herkesin gücünü kaybetmesine aşırı üzülmüştüm özellikle Adriana çünkü ben hep sonunda Adrianin millete güç vermesini bekledim Adrian herkese istediği gücü dövme sayesinde verecekti ama bir hayal kırıklığı da burda yedim neden max neden Adrian değil. Son sayfalardaki kızın adı magpie gibi bisiydi ve o kız evvieymis buna inanamıyorum inşallah onun ve novanin tanınmasını okuyabilirim şok oldum ve çok merak ediyorum inşallah yazar güzel bir kitap daha yazar da yüzümüz güler. Adrian ve Nova sahneleri bu kitapta neredeyse hiç yoktu onların olmasını çok isterdim dediğim gibi keşke bu seri 4 kitaplık olsaydı. Seriye veda ettiğim için çok üzgünüm aslında buraya yazdıklarımdan bir milyon kat daha çok şey hissediyorum ama yazıya dökmek zor.
SüpernovaMarissa Meyer · Dex Kitap Yayınevi · 2021230 okunma