2021 40. kitabı
•• “Şu yıldızlara bak ,” dedim yukarıyı işaret ederek. “Onlar şahidim. Onlar biliyor ne yaşadığımı ,anlattığım acı dolu masalları. Sen dallarında iğneleri olan bir Gül sarmaşığı. Bense o güllere sevdalı bir kar serçesi. Korkuyorum Nurbanu. O dikenlerin beni kanatmasından, o gülleri soldurmaktan korkuyorum. Bunu istediğim için beni suçlayabilir misin? Merhaba Arkadaşlar ; Yine çok güzel bir eser yorumuyla geldim @muptela_yayinlari ndan Ömer Kaan ÇetinÖmer Kaan Çetin ‘in kaleme aldığı ilk eseri olan ᴋᴀʀ sᴇʀᴄᴇsɪ-1 ᴀʟᴀᴢ kitabını bitirdim. Nasıl bir kitap okudum ; devamı nasıl gelicek çok merak ediyorum. Yoruma geçmeden önce de birşey belirtmek istiyorum. Benım bu eserde favorı karakterlerim ikizler oldu O tatlı kapışmaları kitaba okadar renk katmış ki Beyhan&Benan cansınız siz Neyse hadi yorumda devam edelım . Alaz ; küçük yaşta annesini kaybetmesi ve babasının da annesinin mezarı başında onu terkedip gitmesiyle çocuk kalbinde derin yaralar açılmaya başlıyor.. Teyzesiyle büyüyüp üniversite için Marmaris’e gidiyor. Burada en yakın arkadaşları Baran,Kardelen, İkizler(Beyhan & Benan) Ona büyük destek oluyorlar. Ama Alaz okadar içime kapanık ve derin yaraları var ki ; ne yaralarının kapanması için mücadele ediyor , ne de acısını başka biriyle paylaşıyor. Ta ki ; gri saçları yemyeşil gözleriyle Alazı tekrar ayağa kaldıran Nurbanu’ya kadar… Sayfaları her çevirdiğimde ne kadar Nurbanu’nun üzmeyeceğine kendimi ikna etsem de ; tabi hiçbir şey o kadar mükemmel olmuyor… Alaz ne kadar acısına bir yenisini eklemekten korksa da bundan kaçamıyor..Ve son darbe çok ağır oluyor. Bu çocuk ayağa tekrar nasıl kalkar ; bu yangından nasıl sağ çıkar bilmiyorum.. Bir de Nurefşan var tabi . Kitabın ilk sayfalarında bu kim noluyor derken sonrasından tahmin ettiğim kişi çıktı ve ara ara gündeme gelmesi de sinirimi bozdu Kitabın devamını sabırsızlıkla beklıyorum. Ne olur nasıl devam eder bir tahmın yurutemıyorım bile Ancak şunu da not düşeyim ;Alaz’ın duygu yoğunluğunu ve dibe vuruşunu yazarımız okadar güzel ele almış ki esede ; acaba kendi hayatıyla ilgılı herhangi bir izler taşıyor mu dıye düşünmedim değil okurken. Kitapla Kalın #mervebookblog #ömerkaançetin
AlazÖmer Kaan Çetin · Müptela Yayınları · 202135 okunma