2021 33. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2021 09:31
#rüzgaradokunmak #kitapyorumu 10/10 Selamlar! Bugün muhteşem bir kitap ile geldim. Üzerinde konuşulacak o kadar çok şey var kii sabırsızlanıyorum anlatmak için. Hemen konusundan bahsedeyim. ~Konusu~ Rüzgar adlı bir kızımız var başrolde ve bu kız babası tarafından çocukluğu çöpe atılan bir kız. Küçüklüğünde babası tarafından şiddete uğruyordu Rüzgar. Büyüdü büyüdü ve doktor oldu. Tam artık her şey normale girmiş derken saplantılı notlar almaya başlıyor. Üst katına taşınan Tuna adlı bir karakterimiz var ve hem onunla güzel bir ilişki kuruyor. Hemde notları kimin yazdığını bulmaya çalışıyor güçlü kızımız. ~Yorumum~ Rüzgar... Sen çok güçlüsün. Sen çok özelsin. Sen çok cesursun. Bakın cidden anlatmaya kelimeler yetemez. Okuyan herkes bu kitabı beğeniyor ve bende herkese öneriyorum. Öncelikle yazarımız Kübi'yi ne kadar çok sevdiğime değineceğim. Bu kitabı okuduktan sonra Kübi'yi tanıdım ve gerçekten bana en samimi, en içten gelen yazar kendisi O kadar tatlı kii. Daha sonra canlı yayınlarına girdim ve ona dahada hayran oldum. Yazım dilini ve anlattığı olayı, betimlemelerine bayıldım. Şimdi kitaba ve olaylarına geçelim. Öncelikle Rüzgar'ın yaşadığı olayların bu kadar içten olması ve bunun her gün yaşanması beni cidden çok üzüyor... Ülkemizde, dünyada her gün ama HER GÜN kadınlar tacize uğruyor. Saplantılı kişilere denk geliyor. Katlediliyor. Ölüyor. Öldürülüyor! Bunlar asla ama asla hafife alınacak şeyler değil. Olmamalı. Kitapta saplantılı bir adamdan kurtulmaya çalışan ve her daim dimdik duran Rüzgar... Sen benim en sevdiğim kadın karaktersin. Gerçekten çok güçlü. Empati kuruyorum ve eğer bunlar benim başıma gelse savaşamazdım... Hem çocukluğunda yediği dayaklar, hemde aldığı notlar. Bu çok zor ve acı verici. Karakterlere gelirsek ise Rüzgar kelimeler ile anlatılamayacak kadar özel benim için. Tuna'da öyle... Rüzgar çok güçlü, Tuna çok naif. Favori çiftim oldular Gidin ve bu kitabı alın. Okuyun. Okutun. Size en ama en çok önerdiğim seri RÜZGARIN SESİ serisi Yazarına, konusuna, kapağına, karakterlerine aşığım. Çok özelsin Kübi, çok özelsin Rüzgar, çok özelsin Tuna.
Rüzgarı YaşamakK. Kübra Berk · Ephesus Yayınları · 20212,114 okunma