Çürük Vişne Veryansın yorumu
2021 5. kitabı
İlk kitaba göre okurken daha çok zevk aldığımı söyleyebilirim. Hiç yaralarını görmediğimiz Asrın'ın yaralarını az da olsa daha net gördük. Asrın, Esila'ya karşı fazla fazla korumacılık sergiliyordu ve bu da benim soğumamı sağlıyordu ama kitapta öyle bir şey öğrendim ki Asrın'ın, Esila'ya karşı tavrı çok normal geldi. İlk kitaba göre daha çok heyecanlıydı ama bir durgunluk da vardı bu da yazarın kaleminden olan bir şey gibi geldi. Kötü değildi sadece çok ufak, minnacık sıkıyordu. Esila ve Asrı'nın birbirlerine olan bağları çok güzel ama Esila'nın bağlılığını daha fazla görüyoruz ve bu güzel ama çok garip ve benim canımı fazla sıktı. Bence kimse kimseye bu kadar bağlanmamalı. Asrın'ın yaralarından sarasım geliyor. O yıkılmaz gibi görünen halleri... Ahh Asrın -burası ufak bir spoi içerebilir.- Asrın'ın üvey ailesi ne alaka, onların amaçları ne ve kimler bunu çok merak ediyorum. Tahmin ettiğim yerlerde oldu hatta sonunu 15 sayfa önce anlıyorsunuz ama o şeyi beklemiyordum. Ne kadar tahmin etsemde 'Hayır ya...' demekten kendime karşı koyamadım. Klişe ama güzeldi. Herkes kitabın üç ve dört'te patladığını söylüyor. Diğer kitaplar için beklentimi yüksek tutmayacam ama kesinlikle daha çok sır öğrenip her şeyin sebebini anlayacaz gibi geliyor. Yazarın yazım dili ilk kitaba göre daha iyiydi. Yazım dilini çok seviyorum her şeyden önce karakter mutlu da olsa üzgün de olsa yazar bunu hissettiriyor. Konu klişe ama çok tatlı bir bağlılık, sırların ve acıların olduğu bir kitap arıyorsanız öneririm. Kitaplarla kalın hoşçakalın :)
Çürük Vişne 2 - VeryansınEmine Tavuz · Epsilon Yayınevi · 20181,556 okunma