Gönderi

HOMOFOBİKLER BENİ ENGELLESİN Uygulamayı kullanan yobazların bazıları bugün Taksim’deki Onur Yürüşünde öpüşen çiftlerden rahatsız olmuş. MUŞ MUŞ MUŞŞ. Keşke televizyonlarda her gün öldürülen kadınları değil de öpüşen insanları görsem.Yani bir insan bundan niye rahatsız olur bilmiyorum. En kötü çevirirsin kafanı. Senin yakana yapışıp biz öpüşecağız sen de bizi izle mi diyorlar.Çok rahatsız olsan da geçer gidersin.Sanki ülkede her şey dört dörtlük LGBT bireyleri çok ahlaksızmış gibi bir algı var. Sabahları yarım saat Müge Anlı’nın programına bakarsanız, o bizim ahlaklı toplumumuzun(!) çizdiği sınırların dışına çıkmayan insanların yaptıklarının yanında LGBT bireylerinin melek kaldığını görürsünüz.Ama onlar sokak ortasında öpüşmediği için daha ahlaklı di mi.Üzerinize alınacaksınız ama çok zavallısınız be.
··1 alıntı·
17,9bin Gösterim
63 Yorum
Arkadaşlar içinizden biri çıkıp ben “Kahverengi saça karşıyım” demek gibi bir şey LGBT bireylerine karşı olmak. İnsanları ellerinde olmayan bir şey için yargılıyorsunuz.Kimse özentilikle ya da dikkat çekmek için böyle bir şey yapmaz. Çünkü bu bir tercih değil, doğuştan sahip olunan bir yönelim.Emin olun eğer ellerinde olan bir şey olsaydı zaten bu toplumsal nefretin odağı haline gelen rolleri onlar da istemezdi.Sizin örf adet gelenek görenek dediğiniz şeyler insanların hayatından daha önemli değil. Ayrıca ben toplumun bana dayattığı hiçbir şeyi kendim mantık ve vicdan muhakememden geçmedikçe kabul etmem.Gerçekten bizim toplumumuzun değer yargılarından bu kadar memnun olamazsınız ya.Gerçek şu ki bizde ahlakçılık çok, ama ahlak her geçen gün azalıyor. Ve bu yozlaşmanın sebebi insanların cinsel yönelimleri değil.Bunda hepimizin emeği var maalesef.En başta da bizim gibi olmayan insanların hayatına göstermediğimiz saygıdan kaynaklanıyor.
Önceki 10 yanıtı göster
:D Müslümanların çoğunlukta olması ülkeyi Müslüman yapmaz. Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi bir dini bile yok. Sana daha nasıl anlatmamız gerekiyor?Bize inanmıyorsan anayasaya bakabilirsin.Senin ahlak anlayışına göre çoğunluğun azınlığı sürekli ezmesi gerekiyor herhalde.
14 yanıtı göster
İnsanın sevgilisiyle öpüşmesinden doğal ne olabilir? Öpesim geldi, ne yapayım eve gidene kadar sabır mı edeyim, ya da kuytu bir köşe bulup orada mı öpeyim? Ya da sevgilim erkekse öpeyim de kızsa öpmeyeyim mi? Öpmek öpüşmek güzel şeyler arkadaşlar. Bunu garipsemediğimiz noktada o insanlar kendini kabul ettirmek için yırtınmayı bırakacaklar zaten emin olun. Bu yürüyüşler falan da olmayacak. Bırakalım insanları baskılamayı da insanlar sevgilerine ket vurmak zorunda kalmasın. Sevgiler.
Dünyada sadece Türkiye’de çocuklara tecavüz edildiğinde bir bakan çıkıp BİR KEREDEN BİŞEY OLMAZ demiştir. Not: Bakan LGBT bireyi değildi, ve sokak ortasında öpüşmüyordu.
Fakat buna ek olarak hukukçu kimliğim sebebiyle vermek zorunda hissettiğim bilgiler var. Türk Ceza Kanunumuz 225 ve 226. maddelerinde ahlaka karşı suçlardan alenen cinsel ilişkiye girme, teşhircilik ve müstehcenlik gibi suçlara yer vermiştir. Ve Anayasanın kanun önünde eşitliği düzenleyen 10.maddesine göre homo ya da hetero kim veya kimler bu suçun gerçekleşmesine sebebiyet verirse kanunda öngörülen cezayla cezalandırılır. Bu konuda pozitif ayrımcılık gibi kavramların gündeme gelmesi söz konusu dahi olamaz. Bu suça sebebiyet verenleri gördüğünüz takdirde şikayette bulunmanız en doğal hakkınızdır. Tekrar sevgiler ve iyi günler.
Sanki milleti zorla eşcinsel ilişkiye zorluyorlarmış gibi bir algı yaratıyorlar. Oysa ki bu zorlamayı heteroseksüeller yapıyor. Zorla karşı cinsle olun diyorlar.
Reklam
Baktım olmuyor, ben engelleyeceğim. Benim yüzümden muhattap olduğunuz için özür dilerim. Arkadaşların çocukken ateşli hastalık geçirdiklerini falan düşünmek istiyorum.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.