Yorum
2021 20. kitabı
Merhabalar ballı kurabiyelerim ben geldim yepisyeni yorumum ile Ephesus Yayınları ndan çıkmış olan ikilem serisinin ilk kitabı iki renk aşk ile huzurunuzdayım.Yazarımız @fatih_murat_arsal in kalemiyle kendi acizane yorumumla baş başa bırakıyorum sizleri #kitapyorum Güzeller güzeli aysu'numuz Amerika'ya babasının gönderdiği müdürü ve adamı olan gürkan ile tanışır orda ilk öpücüğünü verir gürkana ve birden aşık olur. Kalbini çalan erkeği bulduğunu düşünür iken birden gürkanın amcası vural bey çıkıp gelip babasının şirketine ortak olur. Şirkete iş bağlamakniçin gürkan ve aysunun ablası ayça almanyaya gider ve gürkan orda ayçaya aşık olur. Ve vural ile Aysun evliliğine doğru muammalı bir adım atılmış olur. Yalanlar zincirlemesi ile evliliğin gerçekleşmesi. Bir dolu aksiyon tehditler, yumruklar havada uçuştuğu anlar. Ben neredeyim abi dedim bi an ama bu seferde Aysun aşk ile baktığı adam'a ben kitaplar sayesinde şıp sevdi bir kadın olup çıktım daha evvel karayel idi şimdi vural gibi cesur gözü kara bir adam istiyorum. Neyse kitap alıntıları ile baş başa bırakayım sizleri. Vural Bir an gözlerini kısıp düşünür gibi durdu. Sonra geniş omuzlarını silkti "kaplumbağa ve kurbağa çok yedim bazı yerlerde neredeyse normal öğünlerdendir. Yılan ve köpekbalığı da öyle maymun eti bazı yerler de çok tutulur. Ama sanırım en ilginci yarasa yemeğiydi. Afrika'da hemen hemen her şeyi yenilebilir. Genç kız elindeki çataşı ağzına götürmekten vazgeçti. Lütfen anlatmayın düşünürken bile iğrendim. #kitapyorumum Baban yattı. Benim de uykum gelmeyince çay içmeye karar verdim gelişini özellikle beklemedim. Ama biraz geç kalınca,merak da etmedim değil Doğrusu neyse ki tek başına değildin. Değildim tabii dağ gibi bir adam vardı yanımda. Gidip annesine sarılmıştı yanaklarından öperken"süper bir kahraman hem de" dedi keyifle. Hmm!iyi Vural Bey'le aranızın düzelmesi güzel endişeleniyordum doğrusu Yine bir sıkıntı yaratırsın diye korktum.Aşk olsun anne ben o kadar geçimsiz bir kız mıyım.Değilsin ama ne bileyim işte adamla yıldızınız bir türlü barışmadı. Barıştık barıştık merak etme sen dedi genç kız onu ikna edercesine.Samanyolu kurduk
İki Renk AşkFatih Murat Arsal · Ephesus Yayınları · 2014968 okunma