2021 7. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2021 19:10
Asrın ve esilanın masalsı hikayesi kitabın konusuna geçmeden önce birkaç şeyden bahsetmek istiyorum yazar genç bir yazar ve küçük yaşta Çürük vişne serisine başlamış ilk kitabı okuduğumda hikayeyi olayları karakterlere verdiği duyguyu çok sevdim fakat kitapta bazı mantıksal hatalar vardı lakin bunlara çok fazla takılmadım sonuçta yazarın ilk kitabı asıl olay kurgu ve karakterlere verdiği duyguydu kurguyu da karakterleri de gayet iyi benimseyebildim ki bu bir kitabı okurken en önemli faktörlerden biri. Kitabın kısaca konusuna gelecek olursak esila 17yaşında asrın ise 19 yaşında birer genç ikisinin de geçmişte yaşadıkları çok büyük tramvalar ve zorluklar var fakat esila duygusal olmasına rağmen güçlü bir kız ikisinin yolları aynı yerde tesadüfen kesişiyor . İyi bir karşılaşma olduğu söylenemez fakat ikisinin arasında kileri çok daha iyi yerlere taşıyacak bir karşılaşma olduğu kesin aynı okulda okuyan iki genç sürekli birbirlerini aynı yerde ve birbirlerine karşı koyamazken bulurlar kendilerine dahi itiraf edemedikleri duyguları hoş bir dilde okuyoruz ilk kitabımızda Olaylar uzun ve çok detaylı anlatılmıştı.
Çürük Vişne - VecaEmine Tavuz · Epsilon Yayınevi · 20182,141 okunma