İyi akşamlar cümleten
Bugünkü tavsiyem harika bir kitap olacak.
Aslında bu kitap bir seri ve serinin ikinci kitabı. Serinin birinci kitabının da az çok konusundan haberim var. Sizler benim gibi bağımsız da okuyabilirsiniz ama kafanızda soru işareti kalmaması için en azindan ilk kitapla ilgili bilgiler toplayabilirsiniz okumasanız bile.
Kitabımız iki dönem arasında ilerliyor ve bu benim kitaplarda en çok sevdiğim. Şimdiki dönemin kahramanı Zeynep ve Ömer. Zeynep bir gün işe gelirken bir günlük bulur ama sahibi bulunmaz ve okumaya karar verir. Gunlugumuz bizi 1973 senesine götürür orada Hüma ve Yusuf Ali 'nin hikayesine tanık oluyoruz. Peki bu gunlukle Zeynep 'in ne alakası var? Bu dört kişiyi birleştiren kesistiren sırr nedir? Okuyun öğrenin sülemem
Şunu söyleyim ki kitabın sonlarına doğru gözyaşlarımı tutamadım ve çok etkilendim. Kitapta tasavvufî konular da çok güzel anlatılmış. Okurken keşke hepimizin hayatında bir Derviş dede olsa da bize doğru yolu gösterse.
Kitapta anne baba duygusu da çok güzel işlenmiş. Çocuklarımıza mutlaka sevgimizi vermeliyiz. Sevgisiz büyüyen çiçek solar eninde sonunda. Çocuklarımıza sahip çıkalım.
Kitabı bitirdikten sonra kafamda sorular dönmeye başladı bu hikayeler doğru mu acaba diye ve yazarımıza hemen yazdım. Sağolsun çok samimiyetle zariflikle sorularımı birbir cevapladı.
#alinti
"Bir erkek bence bir çocuğun doğmasına biyolojik olarak katkı sunarak değil, her durumda koşulsuzca ona sahip çıkarak baba oluyordu"
Ben beğendim size de tavsiye ederim.
Kitapla huzurla kalın...
Kahvekokulukitaplar1Funda Uçuk Er
@cezvekitap
#asudebahçe #cezvekitap #ilkaneninkitapları #kitapaşkı #kitaplayasamak #kitaptansözler
Asude BahçeFunda Uçuk Er · Cezve Kitap · 20211,672 okunma