···Okunma: 27 Haziran 2021 15:08 Küçükken evlat edinilmiş olan Ada'nın hayatta ki tek akrabası çok sevdiği babasıdır. Babası işleri sebebiyle uzun zamandır yurt dışında olduğu için Ada okul hayatı boyunca uğradığı zorluklarla tek başına mücadele eder. Ada'nın lise hayatı her türlü zorbalığı görerek geçer. Varis Adin ise Ada'nın hayatının merkezine bomba gibi düşer. Gün geçtikçe Ada, hayatıyla ilgili bir bilinmezliğin içinde kendini bulur...
☼︎☼︎☼︎
Onun Şeytanları ile Kelebeği Öldürmek kitapları birbiriyle bağlantılı kitaplar. Ve ilk Onun Şeytanları'nı okuyanlar Kelebeği Öldürmek okurken bazı olayları çabucak anlayacaktır. Kitaba ilk başladığımda çok alışamadım ama devam ettikçe çok severek okudum. Yazarın yazım dili mükemmel. Kurgunun işlenişi mükemmel. Ben her bölümü keyif alarak okudum. Ayrıca çok akıcı bir kitap. Ada'nın yaşadığı zorbalık ve psikolojik şiddet beni çok etkiledi. Okurken çok üzüldüm Ada'ya. Varis'in bilinmezlikleri beni sinirlendirse de onu anlamaya çalıştım. Bu kitapta çoğu sırrı öğrenemedik ama eminim ki 2. kitap da çoğu sır açığa çıkacak ve bizi çok etkileyecek. Onun Şeytanları'nda ki Alena ve Milas'ı görmek de çok güzeldi. Ayrıca Beyza şimdiden çok sevdiğim bir yazar oldu. Diğer kitaplarını da mutlaka okuyacağım. Siz de kitaplarına bir şans vermelisiniz bence.
☼︎☼︎☼︎
“Kanatları kırık kelebek; eli uz, evi uzak kelebek. Benim olman için çok mu beklemem gerek?”
"Kelebeğimi vurdular, kanatları yaralı. Çok mu umursarsın sanki sen, yaşadığı sürece kan kaybını?"
"Geçmiş, bir kıyafet değil; istediğinde giyip istemediğinde çıkaramazsın."
“Arkama bile bakmadan kaçıp gittiğim tek an, senin elimden tutup benimle koştuğun an olur, Ada.”
"Kabuk ruha ayna değil."