2021 8. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2021 13:10
Başlarda iyi giden kitap ortalarından sonra sıkmaya sonlarına doğru ise saçmalamaya başladı. Ortasına kadar adamın dediklerini tam olarak içselleştirmesem bile ne anlattığını anlıyordum. Ortadan sonra ise iyice tekrara düşmeye başladı. Adam çok üst perdeden konuşuyor bu açık ve net. Cümleler upuzun ve bazen okuyup anlamakta gerçekten çok zorlandım. Kitap su gibi giden bir kitap değil. 10 sayfa okuyunca 20 sayfa okumuşsunuz gibi hissettiriyor. İlerlemiyor. Kitapta "bu da sana mı kaldı" dediğim bir nokta var ki o da kadınların adet zamanlarıyla ilgili. Bir erkek ve bunu deneyimleyemeyecek biri olarak bizim hakkımızdaki olaylara da el atmasaydın bir zahmet. Gerçekten sana mı kaldı o zamanlarda ne yaşadığımız. Psikolojik olarak adet zamanında değişip dönüştüğümüz bir gerçek. Ve bunu isteyerek seçmiyoruz. Gerçekten o anın siniri ve gerginliğiyle bizden sakin kalmamızı mı bekliyorsun diye içten bir sinir hissetmedim değil. Bunların dışında ise sonlarda gerçekten sadece bitirmek için okuduğum bir kitaptı. Kısacası ortaya kadar okuyup sonra yarım bıraksanız bir şey kaybetmezsiniz. Öyle çok aman aman bir kitap da değildi.
Şimdi'nin GücüEckhart Tolle · Akaşa Yayınları · 20014,129 okunma
1.276 Gösterim