var mı metodunuz?
Size yalan söyleyenleri nasıl anlıyorsunuz?
Anket
1.086 Gösterim
gözümün için bakıyosa demek ki yalan söylüyo net
Yalan uzmanı olmadığımız için etkili bir cevap vermek zor, ama okuduğunuz kitapta muhtemelen şöyle ya da benzer bir cümle olmuştur. Bir insan yüzündeki her bir kası tamamen kontrol edemez, çoğu hareket ki bunlara micro ifadeler diyolar. Bunlarla tespit edilebilir. Nefes alıp verme sıklığı bu heyecanı, göz bebeklerinde büyüme bu odaklanmayı yani hatırlama veya uydurma olabilir. Yada bir şey söylediğinde gülünce gözlerde kırışıklıkların olmaması olabilir. Bu illa yalan söylüyor anlamına da gelmez, mecburende gülünmüş olabilir. :) Yalan tespit etme ile ilgili bilgiler tamamen tecrübeye dayalı bilgiler. Ve her insan için geçerli sayılmayabilir bazen suizanda bulunmaya kadar gidebilir. Yalan tespit etme ile ilgili en etkili yöntem eğer önemli bir bilgi ise başkası tarafından doğrulamak olabilir. Doğrulama sayısı arttıkça bilgi güvenliği de artacaktır.
Bak eğer çok hızlı bir şekilde söylüyorsa önceden çalışılmış bir yalan Ama kekeleyerek falan konuşuyorsa yeni uydurmuştur Gözlerini kaçırıyorsa yalan söylemek zorunda kalmıştır Gözlerinin içine bakıyor ve imalı konuşuyorsa senin anlamanı bekliyordur..
Gözlerine hareketlerine davranışlarına bakarak anlıyorum.
Bu yorum görüntülenemiyor
Tanıdığım çok yakınımsa hissederim.anlattıklarında boşluk varsa o boşluklarla ilgili soru sorarım teklerse anlarım
EyvaAllah.
Gözlerini sık kaçırıyor, etrafa bakıyorsa net olarak yalan söylüyordur. Bu insana inadına gözlerinizi dikerek bakarsanız şüphelenediğinizi düşünüp söyledikleriyle çelişmeye başlar. Vee bam.