𝐒𝐚𝐯𝐮𝐫 𝐊𝐮̈𝐥𝐥𝐞𝐫𝐢𝐧𝐢 𝐘𝐀𝐍𝐌𝐈𝐒̧
𝐊𝐢𝐭𝐚𝐩 𝐘𝐨𝐫𝐮𝐦𝐮:
Herkese merhaba! ❊
Kendisi bir hafta boyunca bana yol arkadaşı oldu: Savur Küllerini.
Wattpad de okuma fırsatını yakalayamamıştım ve iyi ki de yakalamamışım diyorum. Böylelikle elimde tutarak okumuş olma şevkine erişenlerden oldum.
Erda Elmas ve Adal Yalaz. Acayip. Çok acayip.
Bu isimleri daha arka kapakta okurken ne kadar da saçma isimler deyip başlamıştım kitaba. Tamam ne vuruyorsunuz? Aaa! Sonrasını anlatmama gerek yok. Altı günün sonunda kitabı bitirdim ama bilin bakalım ne oldu? Ben de bittim.
Adal yaşadığı mı daha ağır yoksa Erda Elmas'ın mı?
Sadece bu soruyu sormak istiyorum sizlere.
Sadece bu soruya cevap arayın ve bulduğunuzda bana yazın.
Biri de çıkıp desin ki Adal ölenle ölünmüyor. Ölenin arkasından yas tutulur ama bir ömür tutamaz. Unutulur, alışılır yokluğuna.
Erda Elmas...
Adal fiziksel olarak hiçbir şey yaşamadı. Tamam, karını kaybettin. Acını anlıyor ve seninle paylaşıyorum. Ama Erda Elmas'ın acısına nazaran senin acın bir hiçten ibaret. Adal Yalaz'a kızgınlığım geçmeyecek. Bunu biliyorsunuz değil mi?
Hafızasını kaybediyor ama içindeki saf sevgi yine de ondan akıp Adal'a doğru yol alıyor. Sevgi iyileştirir Adal Efendi. Ah şu kızgınlığım geçmiyor. Nolur sürün, gözüm ancak o zaman görür seni.
Daha fazla detaya girerek size yorumsuz spoiler vermeyeyim.
Savur Küllerini YANMIŞ ilk kitap ve anladığım kadarıyla ikinci kitap Savur Küllerini ANKA.
İkincisini büyük bir zevkle bekliyorum. Çünkü Erda Elmas fanı olmak.
Gülsüm Bilgin...
Kaleminle Wattpad de yayınlanan 'Vuslat' hikâyenle tanıştım. Onu okurken de çok değişik şeyler hissettim. Çünkü kaleminde tarif edemediğim bir şey var. Sanki onu tarif edebilsem çok şey değişecekmiş gibi. Ama olmuyor. Denediğim halde takılıp kalıyorum.
Kalemin beni tökezlediğim yerden çekip alma gücüne erişti haberin olsun. Çok kısa bir zaman diliminde yollarımız keşisse de ilgini hep üzerimde hissettim. Bu beni hem sevindirdi hem de hüzünlendirdi.
(devamı instagram hesabımda Müberra)