2021 64. kitabı
İlk kitaptan bir tık daha iyiydi. Yine kesin okumalısınız türünden bir kitap değil zaten seride yarım kalmış maalesef son kitabı yok. Kitaplığımda duruyordu okudum ve aklımdan çıkmış oldu. Tudor kralı İskoç Ross Dunbar'ı sarayında tutarken Leydi Catherine Milton'a da vasilik yapmaktadır. İkisi bir geceyi ormanda geçirmek zorunda kalınca Kral evlenmelerini emreder. Dunbar bir İngiliz gelin almak için ailesini silmek zorundadır. Catherine ise üç güzeller lanetinin Dunbar'ı etkilenmesinden delicesine korkar. Çünkü Ross bir kadının sahip olabileceği en muhteşem erkektir. Lanetin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine ise aşk karar verecektir. "Şimdi ne var? Utangaç olduğuna inanmamı bekleme." Ross kısık sesle ve nefes almadan güldü. "Hayır ama gömleği çıkartmak için kemerimle kürk torbamı da çıkartmam gerekecek." "Yap öyleyse." "Kemerimi çıkartırsam İskoç örtüsünü tutacak bir şey kalmayacak ve size söylemeliyim ki biz İskoçlar, İngiliz erkeklerin mahrem bölgelerini örtmek için giydiği iç çamaşırlarından giymeyiz."
Bir Söze MahkumJennifer Blake · Epsilon Yayınları · 201541 okunma