Benim için kapak falan pek önemli değil ama bu da hiç olmamış. Binbir kişi falan kullandı bu kapağı. Neyse doğruca kitaba geçiyorum. Yine kalite konuşmuş. Eğlenerek okudum ve çok beğendim bu ikilinin ayrı ayrı yazdığı kitaplara da birlikte yazdığı kitaplara da bayılıyorum.
Charlotte son anda bozulan düğününün ardından hiç beğenmediği pahalı gelinliğini ikinci el dükkana satmaya karar verir. Fakat dükkanda bulduğu bir gelinlik onu resmen kendine çeker. Gelinliğin içine iliştirilmiş bir not aşka yeniden inanmasını sağlar. Bu çiftin akıbetini merak eden Charlotte mektubu yazan adamı araştırır ama karşısına çıkan adam öyle güzel bir aşk mektubu yazamayacak kadar kibirli, kaba, kontrol delisidir. Kader onları bir araya getirmeye karar verirken Charlotte ve Reed kadere karşı direnmeye kararlıdır. Ta ki Tutku onları esir alana kadar...
"İstediğim zaman çalışanların veritabanına girip adresine bakabileceğimi biliyorsun, değil mi?"
"Onda sorun yok. Fakat yaşadığım yeri bilmek ile yaşadığım yeri görmek iki farklı şey."
"Nasıl oluyor o?"
"Şey..." Sandalyemde arkama yaslandım ve giydiğim kıyafeti işaret ettim."Bunun altında çıplak olduğumu biliyorsun. Fakat sana göğüslerimi göstermek zorunda olduğum anlamına gelmiyor."