Puan vermedi·412 syf.····Okunma: 08 Temmuz 2021 13:45 Ölülere Güvenme - 412 s.
Selamlarr Polisiye sevenler toplaşın @sulleymanbas 'ın kaleminden #ölüleregüvenme ile geldim size. Yazarın kalemi ve kurgu oldukça başarılı. Sadece heyecan dozu biraz yetersiz geldi bana. Bu tarz kitaplarda beni kitaba bağlayan şey heyecan Bazı kısımlarda sıkıldım. Biraz daha heyecanlı olabilirdi diye düşünüyorum. Birkaç tane ters köşe diyebileceğimiz kısımlar da var. En sondaki ters köşe şaşırttı beni. Aklıma gelmişti ama sonra kendi kendime saçmalama diyerek bu fikrimi çürüttüm. Haklı sebeplerim vardı çünkü Kitabın isminin de neden Ölülere Güvenme olduğunu sonuna gelince anca anlayabildim
Konusundan da bahsedeyim kısaca. Cemay üniversite öğrencisi. Bir gün Mithat adında başka bir öğrenci ile tanışıyorlar ve Mithat ona ev arkadaşı olabileceğini söylüyor. Cemay para konusunda sıkıntılı olduğu için bu teklifi kabul ediyor. Gün geçtikçe dostlukları pekişiyor.
Bir gün Mithat'ın polis arkadaşı Mithat'tan yardım istiyor. Bundan sonra da birkaç defa polislere yardım ediyor. Mithat'ın bu konuda başarılı olduğunu öğrenen bir iş adamı Mithat'a mektup yolluyor. Güvende olmadığını söyleyerek yardım istiyor. Cemay para için, Mithat da bu konulara ilgili olduğundan yardım etmeyi kabul ediyorlar.
Cemay ile Mithat'ın başlarına neler gelecek acaba? Bundan sonrası kitapta Karda iz bırakmayan bir katil/hırsız ile karşı karşıya kalacaksınız. Keyifli okumalar dilerim
#kitapkolikkızlar ile beraber okuduk