2021 4. kitabı
Kitaba başlamakta çok zorlandım.Buna mı başlasam başka bir kitaba mı derken kendimi okurken buldum ve elimden bırakamadım.Gerçekten çok sürükleyiciydi. Çok fazla gizem vardı ve sonuna gelmeden elinizden bırakmanız pek mümkün değil. Kurgu olarak gerçekten çok iyiydi.Bir eksik,bir mantık hatası arasam bulamam. Karakterler kesinlikle çok iyiydi.Olayın gidişatı, kitap aralarındaki Kate'in anlatışıyla olan kısa bölümler gerçekten ilgi çekiciydi.Sürekli kafamda tahminlerde bulundum ve sonlara doğru yanılmadığımı anladım.Ve bazen çok sinirlenmiştim olan şeylere. Kitabın tasarımı o kadar yaratıcıydı ki.Kitap hiç güzel olmasaydı bile kapağına bakarak mutlu olurdum. Kitap sonuna büyük bir şok yaşamadım çünkü kafamdaki tahminim çıkmıştı.Ama bazı konular gerçekten çok şaşırtıcıydı.Kate'in asla pes etmeyişi ve bu davadaki dikkati çok etkileyiciydi.Ayrıca diğer karakterler de hem kendi hikayeleriyle hemde yaptıkları işlerle kafanızı allak bullak ediyordu.Böylece kim katil diye düşünmenize çok daha fazla sebep oluyordu. Genel olarak kitabın kurgusundan,iç ve dış tasarımına kadar her şeyi çok güzeldi. Kesinlikle okumalısınız ve böylece bu tür kitaplara bu kadar güzel bir kitapla adım atarsınız. Kendinize iyi bakın (Bu yorumu instagram hesabımdan aldım. Eylül yazarak ulaşabilirsiniz.)
Bu Bizim HikayemizAshley Elston · Yabancı Yayınları · 20172,225 okunma