Emily 1
2021 1. kitabı
Herkese selammm #kitapyorumu 5/5 10/1000♾ Bu gün sizlere Emily #1 'in yorumuyla geldim. Bu kitaba bayıldımm. Önceden göz ucuyla baktığım Yeşilin Kızı Anne'e çook benziyor. Aynı biraz Hristiyanlık kültürünün hakim olduğu bir kitap. O kadar güzel ki anlatamammm. Perry Bu kitaptaki crushım çok tatlıı. (spoi) Perry'nin Emily'den hoşlanmasıı çok tatlı:)🥲kitap çok akıcı gerçekten. Çabucak okunacakerezlik diyebilirim yani. En kalın kitap birinci kitap 426 sayfa ve ben bu yorumu yazarken üç yüzüncü sayfalarda falanım ama kitabın konusu anlatacağım ve yorum yazacağım zaten. Kitapta bazen sevdiğim bazen sevmediğim bir şey var bunu size söylemezsem çıldırırım. Kitapta Emily ölen babasına mektup yazıyor (bu spoiler değil arka kapakta yazıyor çünkü) ama bu mektuplar o kadar fazla ki bazen bir bölüm yedi sayfa falan mektup. Biraz sıkıcı oluyor ama sonunda düz yazıya geldiğimde şükür ettim. Kitap üçüncü şahıs bir dille anlatılıyor. Ama birinci ağızdan anlatılması daha hoş olur diye düşünüyorum. O zaman artık konusunu kısaca anlatayım. Emily öksüz 11 yaşında küçük tatlı şair bir kız.  #booBabası bir hastalıkla (adını unuttum hastalığın) mücadele ederken onunla son zamanlarını yaşamaktadır. Annesinin soyu Murray ve çok gururlu bir aile ve kendi sonlarından gelen birini özlemek terk etmeyeceklerini söylüyor babası. Babasının ölümünden sonra Elisabeth Teyze ile (buda spoi değil arkada yazıyor) Yeni Ay'a gidiyor ve bu minnoşun maceraları başlıyor. Hoşcakalın o zamann🪴 Not: yorumunu dün yazmıştım bu gün bitirdim. Bu sabah instagram hesabımda da paylaşacağım @blackry.book yazarsanız eğer korkuluk resmi olan benim 🥲
Şair
Emily -1-L. M. Montgomery · Ephesus Yayınları · 20211,113 okunma