···Okunma: 19 Temmuz 2021 01:40 Selam arkadaşlar
Bugün ki kitabımız bir solukta okunacak,hatta benim için devamı gelecek mi acaba dedirten bir kitap oldu. Yazarımızın anlatım dilini gayet başarılı buldum ve sevdim. Çünkü bağlayıcılık söz konusu okurken kesinlikle sıkılmıyor konudan kopmuyorsunuz.
Gelelim kısaca kitabımızın konusuna Osmanlı sarayının doktorlarından biri olan Giray bey ve Ailesinin ev içi hallerinin anlatıldığı kitabımız da baş karakter evin en küçüğü, haylaz oğlu Civan'ın sokak çocuklarına özenip birden ortadan kaybolup onlar gibi sokaklarda yaşamaya başlar.
İstanbul'un gece hayatının kötü olduğu mahallelerde Civan bir gece serserilerden kaçarken sokakta bir adamın tecavüz teşebbüsü ile karşı karşıya kalır ve birden bulduğu #mıh la hayatına etki edecek mıhı adama saplayarak katil olur yalnız olayı kimse görmez ve arkadaşı yardımıyla bu olaydan kurtulup evine geri döner..
Artık Civan bambaşka bir çocuk olmuştur sessiz, sakin bir çocuk olur. Yalnız ev içerisinde entrikalar da yaşanmakta hizmetçisi ile aşk yaşayan Giray bey hizmetçi Meryem'i kovmak zorunda kalır. Bu olayın ardından bahçe de biri #mıh ile kendi hayatına son verir acaba, kimdi? İşte bu merakla kitabımızın sonuna geldim. Ve devam kitabının olmasını da dört gözle bekliyorum
Ben kitabı çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim.
Kitapla kalın dostlar