Gönderi

Küçük Bir Taktik
Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla. Anton ÇehovAnton Çehov
Edebiyat
··2 alıntı·
19,6bin Gösterim
8 Yorum
Kalbini değil beynini kullan gibi olmuş bu ,ki unutulacak değerde gördüğünüz biri için,ikisi birden mümkün değil .
Evet öyle..Mümkün kılmak elimizde..Allah insana seçilim özelliği vermiş..
Sevgili Anton Çehov'a katılmıyorum.Zira bu taktik, kişinin o insandan nefret etmesi dışında başka bir işe yaramaz.Nefret duygusunun ise bireye fazlasıyla zarar verdiği kanaatindeyim.Bence en iyisi unutmak istenilen kişiyle ilgili olan her şeyden olabildiğince uzak durmak...Bu durum başlarda bireyin hayatında büyük bir eksiklik hissettirecek ve hatta çok can yakıcı olacaktır.İnsan, içinde bulunduğu ruh halinin normal olduğunu ve biraz zamana ihtiyacı olduğunu kabullenirse, gün geçtikçe o yaranın iz bıraksa da kapandığına şahit olacaktır.
Önceki 2 yanıtı göster
Olumsuz duyguları doğru kullanabilmeyi insanlar öğrenmeli..Tabi zor..söylediğinizi anladım..
Denendi ve onaylandı. Hayatınızı bir insana bağlayıp, kendinize haksızlık etmeyin. Hayat bu. Unutmam dediğiniz insanları bile maziye gömebilir. Dikkatinize!
Kesinlikle 😇👍🏽
Unuttuğumuz zaman ne olurdu diyip ona göre davranış göstermek başka bir taktik DAVRANIŞLAR DÜŞÜNCELERİ ETKİLER
Yani bazen duygularını bir kenara bırak mantığını harekete geçir. Anton Çehovdan mükemmel bir taktik 👏🏻
Reklam
Yanlış taktik :)) kan çıkar vallahi =)
Muazzam bir söz 🙏🏻
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.