Merhaba Değerli Okurlar,
Genel bir değerlendirme yapalım mı? Yılın yarısından çoğunu geride bıraktık. Okuma hedefleriniz ne durumda? Ne kadar verimli bir yıl oluyor sizin için? Bu yıl en sevdiğiniz kitap hangisi oldu? Paylaşmak ister misiniz?..
1k da geç başlayan yolculuğumda hedefime ulaştım çok şükür ☺️ + 50 ile devam ediyorum, umarım yıl sonu itibariyle okumayı dilediğim bütün kitaplarımı okumuş olurum. Çoğu kitabımı genel olarak beğendim. Buradaki kitap dostlarımın tavsiyeleri ile okuduğum kitapları ve kendi seçimlerimi başarılı buluyorum, yarım bıraktığım kitabım olmadı. Şimdiye kadar en çok sevdiğim kitap Bülbülü Öldürmek oldu. Herkese keyifli okumalar dilerim 😊
Her seneki okuma hızımda ilerliyorum. Hedefim ne kadar 70 olsa da 100 e ulaşacağımı biliyorum. Henüz 58 kitap okumuşum. Bir de bu sene önyargımı kırıp fantastik türünde kitap okudum ilk defa. Ve çok çok beğendim. Meğer ben var olmayan ilginç dünyaları seviyormuşum. En sevdiğim kitap Harry Potter serisi oldu :)
Aynı şeyi geçen yıl yaşadım ve o ön yargımı kırıp Harry Potter serisini okudum. Ve hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Çok doğru bir karar vermişsiniz. Tebrik ediyorum.
2 yaşında bir kızım var onun öğle uykusunda ve akşam erken yattığı için okuma hızım gayet iyi ilerliyor 80 kitap hedefledim 71.kitabımı okuyorum muhtemelen 100 civarı bir kitapla bitiririm yılı en sevdiğim kitap ise Victor Hugo’nun Notre Dame’ın Kamburu ve Sefiller oldu ☺️