Puan vermedi·208 syf.····Okunma: 24 Temmuz 2021 10:54 İkinci El Umutlar - Ada / 208 s.
Selamlarr Yorumunu paylaştığım İkinci El Umutlar 'ın devam kitabı olan Ada ile geldim size. Yazarın akıcı anlatımı bu kitapta da devam ediyor. Yine çok merak ederek, kısa bir süre içinde okudum.
Ada'nın ailesini bulma çabaları devam ediyor bu kitapta da. Ama hiç beklemediği bir gerçek ile de karşı karşıya kalır. Bu yüzden de Ada, ilk kitaptakinin aksine sevdiklerini kırıp incitmekten korkmayan bir Ada'ya dönüşür. Bu hareketleri beni o kadar çok sinir etti ki.. Sanki dünya sadece onun etrafında dönüyor ve kimsenin kalbi yokmuş gibi davrandı #kitapkolikkızlar ile kitap hakkında sohbet ederken Ada'ya çok sinir olduklarını söylemişlerdi. Gerçekten de okuyunca çok iyi anladım onları Siz de okuduysanız veya okursanız çok iyi anlayacaksınız demek istediklerimi.
Bu arada her iki kitapta da bol bol kitaplardan söz ediliyor Bu durum çok hoşuma gitti
Ada ailesini bulabilecek mi, yüzleştiği gerçek ne? Hepsi kitapta. Okumalısınız bu seriyi Başka kitaplarda görüşmek üzere. Hoşçakalın..