2021 135. kitabı
Kağıt Kalpler , Claire Contreras'ın Kalpler Serisinin ikinci kitabı ben yazarı ılk defa okudum Kaleydoskop Kalpler almısım oda kenarda duruyor okunacak :) Yazarın tarzı güzel akıcı ıfadesı hos bır ıkı şeye takıldım ama buyuk sıkıntın yaratmıyor soylıyıcem ne olduklarını :P Roman çift bakış açısıyla anlatılıyor . Mia'nın bakış açısı birinci kişi Jensen'ın bakış açısı blogunun yazımı aracılığıyla anlatılıyor kı ben blog yazılarını pek sevdım . Roman günümüzde başlıyor zaten ikinci şans romantızmı dıye gecen türde gecmiş ile ilgili bılgıler gelıyor okudukça :) Şımdı benım bır turlu net anlamadıgım çift acayıp aşk sevgi böceği iken arada bırsey olmus bunlar başkaları ıle takılmaya başlamış Jensen o sırada bir hatunu hata ile hamıle bırakmıs ve onla evlenmek zorunda kalmış . Günümüz 5 sene sonrasında baslıyor Jenen boşanmıs 5 yasında kızı ıle yasıyor vs ama o arada ne olmusta bunlar baskaları ile takılmıs asla net anlatılmadı çatladım bekledım yok yazmadı yazar :D Neyse Mia gelişen bir fotoğrafçı. Tüm hayatını güneşli Kaliforniya'da geçirmesine rağmen, kendisine New York'ta hayatının fırsatı veriliyor . İkinci şanslarla ilgili özel bir makale için bir dergide çalışmak üzere işe alınıyor ve aynı dergide eski aşkı hala sevdiği adam Jensen çalışıyor . Jensen yaptığı hatanın çok büyük olduğunu biliyor ama gerçekten sevdiği tek kadınla bir şans daha istiyor. Mia'yı istiyor. Mia inkar etmeye çalışsa da, Jensen hala gerçekten sevdiği tek erkek. Boylece konu devam edıyor gelelım eleştiri ve artılara oncelıkle adam deli gıbı özür diliyor hatun korkunc trıp atıyor ben dedım bunlar beraberken bu boku yıyen adam affedılmez . Ama bu oldugunda zaten ayrıymıslar hatun neyın trıbını atıyor mechul bu bir Jensen cok tatlı bence gerekmedıgı halde bin kere özür diledi sevgısını acıkca gosterıyor nazık yakısıklı duyarlı al sar sarmala adamı yanı :D Kızımız adamı guya cok sevıyor işi bıtınce tutturdu ben aılemın yanına donucem dıye adamı bıraktı Calıfornıa'ya dondu sonra aklı basına geldı hayır adam perfect daha ne ıstıyorsun manyakmısın . Hamile oldugunu anladı hala yok doneyımmı yok nasıl soylıyım bikbik of :P Cevrelerındekı arkadas grubu cok eglencelı tatlı tıplerdı mesela onuda sevdım . Sonuc olarak hos bır çerez okunmalık :D
Kağıttan KalplerClaire Contreras · Yabancı Yayınları · 2017219 okunma
Seri bağlantılı mı?