2021 18. kitabı
Birbirlerine çok aşık olan ama itiraf edemeyen Evelyn ve Morgan Layton köyünde yaşamaktadır.Olimpos dağı eteklerinde bir köyde yaşayan Evelyn halası Sasha düşer ve bacağı kırılır, çocuğu olmayan ve ona bakacak kimsesi olmayan Sasha kardeşinin kızı olan Evelyn'i ona yardım etmesi için köyüne çağırır.Gitmeden kardeşi Alex ile Morgan'a bir mektup gönderir onu çok sevdiğini ve kendisinin o köye gitmesine engel olmasını ister.Morhan çok yoksul bir köyde yaşar ve ailesinin yaşadıkları bir ev ve küçük tarlaları dışında hiçbir mal varlığı yoktur. .. Morgan aşkı için büyük fedakarlıklar yapar onlara yetişmek için at çalar ve hapse atılır.Olimpos dağındaki köye ulaşan Evenly ve babası birşeylerin yolunda gitmediğini anlar.Köye bir saldırı olmuştur devasa büyük böcekler köye saldırır ve köydeki herkesi öldürür.Bu böcekler fırtınayla birlikte' bir kara delik açılır ve oradan çıkar.Malesef Evenly'in babasida böcekler tarafından öldürülür. .. Evenly ve Morgan'in kavuşması için çok zorlu bir yolculuk vardır.Tehlikelerle dolu bir yolculuk acaba kavuşabilecekler mi? Devasa böcekler ile karşılaştıklarında onlarla baş edebilecekler mi? .. Kitap o kadar heyecanlıydı ki elimden bırakasim gelmedi.Macera ve korku dolu güzel bir kitap okuması oldu benim için.İkinci kitabı sabirsizlikla bekliyorum çok heyecanlı bir yerde bitti ..
Vahşi Evrene YolculukYusuf Öztürk · Cinius Yayınları · 202190 okunma