···Okunma: 20 Haziran 2021 03:09 Kitabı bir çekiliş ile kazandım, kazandığım sayfa için kitap kendisi için '1' numaralı kitaptı. Kesinlikle hayran olduğu için sırasını öne alıp okudum. Ancak biraz pişman oldum diyebilirim, belki ben fazla büyütmüş de olabilirim seriyi. Sonuçta bir başkasının zevkinin iyi olduğunu düşünüp öne aldım diyebilirim. Bu abarti benim hatam.
Gelelim kitabın asıl sorununa, okurken sık sık Alacakaranlik serisi aklıma geldi, o kurt adam vampir hikayesi, bu da şeytan melek. Aralarında ki tek fark bu gibi geldi bana. Tabi elbette farklıydı ama hissettirdikleri çok yakındı. Gerçi öyle bir seriyle kıyas yaptığım için bu bir iltifat bile sayılabilir.
Bunun dışında özel olarak tilt olduğum yer ana karakterin "acı hissetmeme" durumu. Karakter normal insanı olan acıları hissetmiyor, sadece şeytan ve meleklerin ona zarar vermesini hissediyor. Tamam güzel düşünülmüş bir şey bunda sorun yok. Ancak bu karakter sabah uyanınca kendine neden bakmıyor? Gece uyurken gözlerini ovalayarak yırtabilir, kolunun üzerine yattığı için kırılabilir. Çünkü acı ďuygusu yok. Ama maşallah karakterimiz bunu bilmiyormuş gibi davranıyor. Bu durum net 2 puan kırmak için yeterliydi.
Benim bu kitaba puanım 10 üzerinden 7.