Merhabalar bugün kısaca size bu kitaptaki yorumlarımı anlatacağım bur kelimeyle hemen ifade edeyim:"Muhteşem"tek kelimeyle öyle dünyaya bakma pencerem daha da genişledi ve hayatın acı da olsa gerçeklerini gösterdi karakterlerden kısaca bahsedeyim
Helinim benim güçlü kızım o kırmızı odalara hiç bir zaman hapsolmayacağız hapsolmayacaksın keşke sana kocaman sarılsam Çok güçlüsün fazlaca güçlü ama hayla ufak bir kız çocuğusun seni çok seviyorum ... Yankım umudum inancım sevgim senin o güzel kalbini çok seviyorum hiç bir zaman robot olmadın benim gözümde ben seni anlıyorum ve görüyorum... Bartum benim kaslı abi kekim sana kocaman sarılmak istiyorum benim olmayan abimsin bir abim olsun isterdim ama ben sende abi sıcaklığını gördüm olmayan abimsin o yüzden
Mutlugaa benim çılgın eğlenceli kekim beraber delirebilirmiyiz pembe panter ki pijamayla sokakta bağıra bağıra şarkı söyleyerek koşmaya ne dersin ndndn Işık benim quenınım kraliçe ruhu var bu kız da yahu mutluyla çok güzel ikilisiniz bide kozamız var sjsjs Hazır kozadan açıldı Kozam gözlerindeki anlamlar çok derin olan bir insan vee ışığın peşini bırakmayan helinnaz ve yankıcan korkusu olan birii yankıvan ve helinnaz bölümünde koptum Lalim benim anne ruhlu güzel kızım en çok sen hak ediyorsun anne olmayı sesizliğinin gürültüsünü duymayı sevdim ben . Kısaca ôzet geçtim ben onlara sevgim sonsuz umarım faydalı olmuştur kendinize iyi bakın