2021 15. kitabı
Kitabın ilk başlarını biraz sıkıcı bulsamda sonları gayet güzeldi. Kitabı bitirmem biraz uzun sürdü çünkü gerçekten başlarda biraz sıkıldım. Ama Nikolai ,Zoya ve Nina’nın hikayelerini okumak güzeldi. Gölge ve kemik serisinde Zoya’yı sevmemiştim ama bu kitapta neden böyle davrandığını anladım ve Zoya’yı gerçekten çok sevdim. Nikolai ve Nina’yı zaten çok seviyordum daha da sevdim. Kitabın sonları bana büyükkkk bir şok yaşattı. Kitapta Nikolai ve Zoya ile ilgili bir hikaye anlatılırken bir anda Nina’nın hikayesine geçmesi bana biraz garip geldi. Çünkü tam bir olaya odaklanmışken bir anda başka bir olaya geçmek biraz kötüydü. Onun dışında kitap gayet güzeldi. Kitabın bazı bölümlerinde özellikle Nina ve Zoya ile ilgili bölümlerde çok duygulandım. Bu arada Isaak karakteri de favori karakterlerim arasında keşke kitapta ona daha fazla yer verilseydi. Yazar diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitabında da beni şaşırttı. Yazarımızın bence en büyük özelliği bir anda herkesi şaşırtacak bir şeyler yazması. Bence bu çok güzel bir özellik. Leigh Bardugo Yara İzi Kralı
Fantastik
Yara İzi KralıLeigh Bardugo · Martı Yayınları · 2020918 okunma