2021 72. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2021 13:49
Sesli bir kitap: The Two Princes 1000Kitap uygulamasını çok seviyorum ancak eksiklikleri, geliştirilmesi gereken noktalar çok. Bir eksiği de sesli kitap ekleyememek. Bu kitabı ekleyip eklememekte kararsız kaldım, biraz Goodreads'e baktım. Sayfa sayısını çok az koyarak Audiobook olarak ekleme kararı aldım. Ekleme sebebim, hem ilerde hatırlamak isteyeceğim kadar güzel olması hem de hangi tarihte ve dönemde hangi kitaplara taktığımı görmek hoşuma gidiyor. Konusu; Prens Rupert'in krallığı gizemli bir ormanın laneti yüzünden diğer tarafa geçiş vermiyor. Artık gerçeklerle yüzleşme isteğiyle annesine sorular soruyor ki maalesef cevaplar bulamıyor. Bir balo esnasında yapılan saldırıyla, yüzleşmenin zamanı geldiğini düşünüyor ve ormana doğru akın ediyor. Ancak... Amir ile tanışıyor, bilmediği bu duygularla yüzleşirken bir yandan da gizemleri çözmeye çalışıyor. Karakterlerin sesleri efsaneydi, tamamen karakteristik özelliklerine uygun. Seslerin seviyeleri, kaliteleri başarılıydı. Özellikle ejderhalarına isim koydukları ve şelaleye gittikleri kısımlar favorimdi. Spotify'da bulabileceğiniz bu sesli kitabı şiddetle öneriyorum.
The Two PrincesKevin Christopher Snipes · Spotify · 20191 okunma