2021 59. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2021 16:19
Uzun süredir kitaplığımda bulunan bu kitabı sonunda okuyabildim. Kitabımız Siren prensesi Lira’nın, kendi dünyalarından birini öldürmesiyle Kraliçe’nin onu cezalandırmak için en nefret ettikleri varlığa yani insana dönüştürmesiyle başlıyor. Lira ,Denizler Kraliçesine Prens Elian’ın kalbini götürmek zorundadır yoksa sonsuza kadar insan kalacaktır. Prens Elian, insan formundaki Lira’yı okyanustayken boğulmaktan urtarıyor ve gemisine alıyor. Buradan sonra hem ikili için hem de diğerleri için olaylar başlıyor. Bu iki düşman için yeni bir zaman başlıyor. Ben kitabı bir günde bitirdim, uzun süredir doğru düzgün kitap okuyamıyordum bu kitap resmen ilaç gibi geldi. Ve okurken çok eğlendim.Kitap çok akıcı 50 sayfadan sonra kendinizi kaybediyorsunuz su gibi akıp gidiyor. Okuyucu içine çeken bir kitaptı benim için.Lira’nın kendine has tavrı, mizahı ve konuşmaları baya güzeldi. Prens Elian ve Lira arasındaki ikili ilişkinin gelişimini sevdim. İkili arasındaki atışmaların olduğu kısımları keyifle okudum.Yan karakterlerde oldukça güzel işlenmişti bence. Uzun süredir çerezlik bir tek kitap okumamıştım. Bu kitap baya iyi geldi.
Krallığı ÖldürmekAlexandra Christo · Martı Yayınları · 20201,292 okunma