Puan vermedi·190 syf.····Okunma: 14 Ağustos 2021 19:57 Öncelikle şunu söylemeliyim ki gerçekten muhteşem bir kitaptı. Karanlık geçitler, geçitlerden gelen devasa yaratıklar, örümcekler... Adeta fantastik bir film izlemek gibiydi kitabı okumak.Bu yüzden yazarımızı özellikle tebrik ediyorum, gerçekten çok başarılı bir fantastik kurgu olmuş. Kitabı bitirdiğimde sanki devamı olacakmış gibi hissettim. Umarım öyledir çünkü bu hikayenin devamı mutlaka olmalı.
Konusundan bahsedecek olursam ; Evelyn ve Morgan, Olimpos dağı eteklerindeki Layton kasabasında yaşayan birbirlerine aşık iki gençtirler. Ancak henüz aşklarını birbirlerine itiraf edememişlerdir. Morgan tam Evelyn 'e açılmaya karar verdiğinde, Evelyn' in Hond kasabasında yaşayan halasının ayağını kırdığı haberi gelir ve genç kız ona yardım etmeye gönderilir. Evelyn 'den ayrı kalmayacağını anlayan Morgan genç kıza ulaşabilmek için farklı yollara başvurur ancak sonucunda tutuklanır. Hond kasabasına varan Evelyn' i ise korkunç bir fırtına ve esrarengiz canavarlar beklemektedirler. Bakalım kahramanlarımız karşılarına çıkan engelleri aşabilecek mi?