ARKA KİTAP YAZISI
Çocukluğunda fazlasıyla yer alan ve on yedi yaşında Koza tarafından ekip'e dahil edilen Helin Aktan, son görev için ajan olarak sokak nöbetçileri'nin yanına gönderilir fakat çıkmış olduğu bu yolda kendisi kadar yaralı beş kişi ile tanışacağını dan habersizdir. Ummadığın ve tanımadığı bir tablo ile karşılaşır: sokaklarda büyümüş bir aile vardır karşısında. Ailenin lideri ve beyni olan Yankı, gücü ve merhameti olan Bartu, bacakları ve sessizliği olan Lâl, elleri ve rengi olan ikizler Mutlu ile Işık... Kendi benliğinin kaybettiğini onlar da gördü parçalarla fark eden Helin, eline bir fırça alıp kendisini yavaş yavaş bu tabloya yerleştirmeye başlar. Daha önce hiç tanımadığı ve ilk defa karşılaştığı aşk, onu bu tabloda beklemektedir
"Ne olacak senin bu durmadan titreyen sesin? Durmadan titreyen ellerin ve dizlerin? Helin,ne yapacağım ben seninle?"
BENİM YORUM ŞEYSİM
Okuduğum en güzel ve en keyifli kitaplardan biriydi.Yazarın kalemine aşık oldum âdeta.Kitap sizi gerçek dünyadan soyutluyor ve sizi içine çekiyor.Şahsen kitabi okurken zamanin nasıl geçtiğini anlayamadım bu yüzden çok çok çok çoook güzel bir kitap.Ahhh hele Yankı'm benim bebeğim keşke gerçek hayatta olsan da sana nikah bassam.ಥ╭╮ಥ.Helin,her şeye rağmen tüm yalanlarına rağmen seni çok seviyorum.Gecmisin beni çok duygulandırdı, sadece Helinin değil tüm sokak nöbetçilerinin hayat hikayesi çok dokundu bana
AMAAA EN BEST KARAKTERİMM MUTLU OLDU YANİ NAMİDEGER MUTLUGA PRENS sana aşığım be adam evlen benimle( ˘ ³˘)♥
Demem o ki okuyun okutturun.Öpüldünüzz♡