Puan vermedi·289 syf.··Beğendi
···Okunma: 09 Ağustos 2021 14:30 #kitapyorumu
Bir psiko-biyigrafi türü roman #Rüzgâr. Yaren daha 6 yaşındayken, okulda kendini bilmez bir eğitimciden yediği tokat yüzünden psikologtan yardım almak zorunda kalmıştır. Ailesi ve kendisi hakkında tanıtım bilgileriyle başlayıp, Yaren'e yoğunlaşarak devam eden bir hikaye.
Yaren okulda Poyraz ve Filiz ile çok iyi arkadaş olur. Poyraz'a karşı aşka dönüşür bu dugyusu. Lisede Poyraz'lar İzmir'e taşınır. Yaren artık İstanbul'da her gününü Poyraz'dan bir haber alma umuduyla geçirmeye başlar. Poyraz bunun farkındadır ama hiçbir zaman Yaren'in ona aşık olduğu gibi karşılık vermez. Yaren'i hep elde yedekte tutmaktan da vazgeçmez. Bu arada Yaren lisede Bora ile tanışır ama Poyraz'a öyle aşıktır ki bir türlü ilişki başlamaz. Poyraz ise çok kolay başka bir kıza aşık olmuştur bile.
Yaren çok başarılı bir piyanist olur bu arada, müthiş fırsatlar elde eder. İzmir'de konser verir. Poyraz kız arkadaşını kıskandırmak için Yaren"i kullanır. Yaren bunu öğrendiği zaman çok zorda olsa Poyraz'ı hayatından çıkarır. Londra'da eğitimi devam eder ve Rüzgâr'la tanışır.
Poyraz ve Bora onun sadece kendi Rüzgâr'ını bulmasına yardımcı olmuştur ve artık Yaren bunu çok net anlamıştır.
Kendi keşif yolculuğumuza çıkacağımız, sorgulatan bu romanı okumanızı tavsiye ederim.