Etiketle Time
Milyonlarca gülüş varken; Seninki favorim :-) Dediğiniz kişiyi Etiketleyin Me:Kralın YıldızıKralın Yıldızı
2.575 Gösterim
https://1000kitap.com/xRomeox @mertiniz82 Ejderya fln.Ejderya fln. balınım ın sekerıyımbalınım ın sekerıyım CC https://1000kitap.com/mertiniz82 https://1000kitap.com/vanesa16 DenizDeniz https://1000kitap.com/pandacik_123 https://1000kitap.com/UzaydakiManyak İläýďa Îşte ღİläýďa Îşte ღ sensizlik zor geliyor bana anla..sensizlik zor geliyor bana anla.. https://1000kitap.com/KiminPrensesiyim İkosİkos https://1000kitap.com/xmertiniz Arya Ateş...︎︎Arya Ateş...︎︎ BURAKBURAK https://1000kitap.com/Bendebilmiyorumkii https://1000kitap.com/Esilanizmm SS https://1000kitap.com/Uwuuu https://1000kitap.com/XijlalimX https://1000kitap.com/veyselkarakaya songüllsongüll https://1000kitap.com/XXxgecenizimxXX
@simossum DenizDeniz https://1000kitap.com/aysegulkaya2702 sessiz ɳσƚαsessiz ɳσƚα @_siktir_ BAĞIMLILIK YAPARBAĞIMLILIK YAPAR senin gülüşünü sevmiyom hep dalga geçiyon küsme diye etiketledim
Önceki 19 yanıtı göster
Halt etmiş yenge ben onun gözünün içine kaşığı atarım olmassa bıçakla tehtid sidnsşkx
2 yanıtı göster
https://1000kitap.com/xRomeox E`E` https://1000kitap.com/olumsuzzz balınım ın sekerıyımbalınım ın sekerıyım ablam https://1000kitap.com/URFALI_derler https://1000kitap.com/arzuu98 İkosİkos muhe aqla BkBk sjjsj Aklıma bisey gelmediAklıma bisey gelmedi Cano derlerCano derler †BAY ZEBAN݆†BAY ZEBAN݆ 😈 @xmertiniz meloo
https://1000kitap.com/Ceren_72♥️💋😚 Sessiz Dolunay..`Sessiz Dolunay..` yazıyor...yazıyor... @UzaydakiManyak Ejderya fln.Ejderya fln. Sıralama önemli değil dm kutusu sırasına göre yaptım
Bu yorum görüntülenemiyor
https://1000kitap.com/eceiste ebroşuum 《 bozuk hayaller 》《 bozuk hayaller 》 yaşam mucizem @MuratSeven2525 gıcık jojuk, https://1000kitap.com/Liseya canımın içi yazıyor...yazıyor... kelebekim sσlmus σrkídєsσlmus σrkídє minik cadım @sinemmm01 sarı papatyam `Ay benim︎ gece senin ♡︎`Ay benim︎ gece senin ♡︎ dünyamın uydusu
💖❤❤💖
5 yanıtı göster