#okudumbitti #kitapyorumu
#konusu: Bilim insanı olan Barlas sevgilisi Sezen ile gittiği tatilde orta çağ giyinimli bir grup tarafından kaçırılır. Uyandığında kendi yaşadığı dünyasından çok çok farklı bir yerdedir. Kendisini 21. Yüzyıldan bir anda orta çağda bulan Barlas her iki dünyanında vadedilen kurtarıcısı ve prensi olduğunu öğrenir.
#Yorumum: BAYILDIM ARKADAŞLAR! Herkesin gözü kapalı alabileceği bir kitap diyebilirim! Okuduğum kitaplara puan veriyor olsaydım bu kesinlikle tam puan olurdu. Gerçekten çok ustaca yazılmış bir kitap. Normalde kehanetlerin, lanetlerin ve orta çağ isimlerin bulunduğu kitapları okurken çok zorlanırdım. Akılda tutmak zor olurdu fakat bu öyle olmadı. İlk 100 ve 150 sayfada her şey kafada oturuyordu ve rahatça okuyabiliyordum. Orta çağ konulu epik fantastiklere karşı ön yargımı yendi. Barlas'ın yabancı olduğu dünyada ki hallerini okumak bazen çok komik oluyordu. Muhafız Asir ve Üstad Ramses ile olan diyalogları beni hep güldürdü. Ve Grace gibi güçlü kadın karakteri okumak nasıl gururlandırdı anlatamam. Barlas ve shiplediğim Grace sevdiğim karakterlerdi fakat Dian herkesi sollayacak kadar favori karakterim oldu. Yazarın yazım dili aşırı derecede açıklayıcıydı. Anlattığı betimlediği her şey gözümde tek tek canlanıyordu. Bazı cümleler çok uzun gelse de olması gereken bu şekildeydi. Yazarın yazım dili ve kitabın konusu birbirlerine cuk oturmuşlardı. Kehanetler, kaideler, lanetler, bağlar ve çok güzel aşklarla doluydu. Ayrıca kitabın sonu hatta sonları çok güzeldi! İkinci kitabı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Sonları diyorum çünkü kitabın 3 tane sonu var. Ve bu sonlar öyle yerde bitti ki ben kendimi boşlukta hissettim. Film tadında bir kitaptı ve herkese alması için şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta baskı yapmaya çoktan başladım!
Bir başka kitap yorumunda görüşmek üzere
@yazarmerveakyuzz
Otantik Kitap
#reyokuyor #okudum #kitap #kitapyorumu #yorum #alıntı #books #bookstagram #kiyidakikitaplar #okuyalkm #evdeoku #evdekal #kesfet #keşfet #beniöneçıkar #keşfetedüşür #oku #kitapoku #faith #vadedilenkurtarici #otantikkitap