Benzer Benzeri Çeker
Mıknatıs yasası gönderdiğimiz enerjinin benzerini kendimize çekebileceğimizi söyler. (......) Kişisel enerjimiz bizden dışarı doğru akarak benzer titreşimlerle birleşir, bu da hayatta kimler ve neler tarafından çekildiğimizi belirler. (Sf.34) (.......) Kişisel titreşimimiz de aynı görevi görür. Hayatta bir deneyim yaşamadan çok önce enerjiniz iletişime geçeceğiniz insanlara sizinle ilgili mesajlar yollar. Enerjiniz, diğerlerinin bilinçsizce ama oldukça zorlayıcı bir şekilde ilgilendiği kısmınızı açığa vurur: Enerji doğanızı. (Sf.35)
Sayfa 34 - Crea Yayıncılık, 4.Baskı, Temmuz 2009, Türkçesi: Buket Yılmaz·Kitabı okudu
Gnosei Seauton
Vücudumuzun dörtte üçü kadarı SU’dur ve suyun kaydetme özelliği varmış; düşünceleri, duyguları... Düşünüş, duygulanış biçimimizle ve hareketlerimizle kendi kalbimizde, zihnimizde, bedenimizde KAYIT oluşturmuş oluyoruz. Sonra da (hoş olmasa da) o kayıt bizi yönetip yönlendiriyor ve kendi benzerlerini bize çekiyor ya da onlara doğru çekiliyor. İyi anlamda da kötü anlamda da... Doğal bir işleyiş bu. Kendin’e ektiğini biçiyorsun! İşin iyi tarafı yaşadıklarımız hoşumuza gitmediğinde bunu aynı yolu bilinçli olarak kullanarak değiştirebilecek olmamız. Tabii önce arınmak ve de ektiklerimizi kucaklayıp yaşamak şart/olabilir/🤔 Diye fikrettim.