2021 28. kitabı
Okunma: 30 Ağustos 2021 15:42
ERIN BOWMAN SALGIN Karanlık yaklaşıyordu. Onlar geciktikçe izolasyon odasının iç kapısında kuvvetleniyordu; cesetler o basit "aç" düğmesini göremeyecek kadar heyecanlanmıştı, kaba kuvvet yerine mantıklarını kullanamayacakları kadar uzun süredir enfekte olmuş haldelerdi. Coen silahları dans eder gibi kullanıyordu; ağırlıkları yokmuş, duvarlara ve yere sıçrayan kanı umursamıyormuş gibiydi. Ölümler onu etkilemiyormuş gibi. Bir yani neredeyse bunun için can atıyormuş gibi. O cesetler oraya nasıl yığıldı sence, Thea? Onları benim taşıdığımı mı düşünüyorsun? Yalnızken o kadar sıkıldım ki ölüleri bir tür uçurum mezarlığına götürmek için değerli akü şarjlarını mı harcadım yani? Herkese merhaba bu gün sizlere @heyerin yazarımızın Epsilon Yayınevi' den çıkan Salgın kitabının yorumu ile geldim. Kitabın konusundan kısaca bahsedeyim. Solter üçlüler sistemi Northwood noktasında araştırmalarını yürüten bir ekip, uzak bir gezegenden acil yardım çağrısı alır ve zorlu bir kurtarma görevine doğru yola çıkarlar. Achlys'te vardıklarında, yardım çağrısı aldıkları mürettebattan geriye kalanlar büyük bir felaketin habercisi ve geri dönülmesi imkansız bir yolun başlangıcı olacaktır. Aramıza sızdı Çoğumuz öldü Buraya bir daha ayak basmayın Olağan üstü kurgusu ve yazarın akıcı anlatımı ile okurken kitabın sayfaları arasında kendinizi kaybedeceğiniz muhteşem bir kitap, eğer sizde bilim kurgu kitaplarını seviyorsanız kesinlikle bu seriyi okumalısınız ve eğer daha önce hiç bu tarzda kitaplar okumadiysanız acaba okusam mı diye düşünüyorsanız bu seriyi hemen alıp okumalısınız. Yeni yorumlarda görüşünceye kadar kitaplarla ve sevgiyle kalın. #bookstagram #kitap #kitapönerisi #okudumbitti #livreperen #keşfet #keşfetteyiz
SalgınErin Bowman · Epsilon Yayınevi · 2020459 okunma
Kaç yaş için uygun?
Süreyya
Her yaştan insan okuyabilir bilim kurgu romanı çünkü