Vakifin ailesi sabah erken saatte açık
Vakif ailesi bavusuru:#134618286 Not : sabah erken saatte açık akşam geç saatlerinde 23.00 da kapali Vakif başkanı benim Vakıf başkanın kuzeni:Behiye AğırmanBehiye Ağırman (üzmeyin lan) Vakifin baskanin asitani ve koruyucusu :mermer kafali aksamci enise.mermer kafali aksamci enise. Vakif baskanin bas tacı: Ulaş TütüncüUlaş Tütüncü Vakifin baskanin oğlunun prensi :@.... Vakifin baskanin ikinci prens oğlu:@sevmekn Vakfiin başkanın koruyucu oglusu :????(üzmeyin lan kuzumu) Vakifin baskanin kızı:Elif NurElif Nur Vakifin abisi:@__guzelinsan__(bakmayın lan buna) Vakif baskanin tatlı kuzusu:merve koçmerve koç(bakmayın lan bakanı keserim) Vakifin doğum günü erkegi olan bir prens:@.... Vakifin güvenliği:@vakitsizgittin Vakif baskanin en tatlı asitani:@kangyeosang Vakif baskan yardımcısı: @sevilmiyozaq Vakifin poncigu:@sinemmm01 Vakifin sekeri: emir körpeemir körpe Vakifin kuzusu:》SeRsEm KıZ《》SeRsEm KıZ《 Vakifin prensesi:@silaaw Vakifin melegi:@Esilanizzm Vakifin en gicigi :BURAKBURAK(üzmeyin lan bunu) Vakifin aşıcisi :@hemensus Vakifin anası:GeceGece Vakifin gicigi:Gıcık Prens Oldu Tatlı PandaGıcık Prens Oldu Tatlı Panda Vakifin güzeli:gıcıkgıcık Vakifin uyuzu:ez kurdımez kurdım Vakifin tatlı belası: Emir KılıçEmir Kılıç Vakifin bebesi : SukaiSukai Vakifin wampiri: @.... Vakifin guzeli: @narincikk(üzmeyin lan)
··1 alıntı·
5bin Gösterim
Ceysi. Bir engelliyorsun, bir açıp takip ediyorsun. Neyin kafasındasın? Ben senden büyüğüm, beyin olarak da yaş olarak da.. böyle şeyleri neden yapıyorsun? Yavşamak hoşuna mı gidiyor.? Fjwjduwj
Bazen? Kız fake hesabıma yavşayıp duruyor IQNSINQSUNW
Bu yorum görüntülenemiyor
Başkan kızı olduğum için küsme birşey de diyemez değil mi
balınım ın sekerıyım
Emire öküz diyorum kizim
ceren tkp edermisin bişey sölemek istiyorem
balınım ın sekerıyım
Tmmm
Vakfın anası wkannsnjsjsnsn bari annesi yazsaydın
Bilmem sjsnnsd