Etiketleme time
Sen Benim İçin Doğdun ...?? Dediğiniz Kişiyi Etiketleyin;
1.137 Gösterim
@MuratSeven Ömrüm Sorry...Sorry... cnm içiğğ TUANA DEMİRELTUANA DEMİREL dert ortağım @leyacicek papatyam YaŞaYaN BiR öLüYaŞaYaN BiR öLü Çiçeğim Tripnaza aşık Gıcıklar kralıTripnaza aşık Gıcıklar kralı muzlu sütüm @zeyneparmy çilekli sütüm @nlna ☀'ım @UzaydakiManyak denizim
Serkan
💖💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
hepsini etiketliyim hsdk @leyacicek @Senkimsinaq Hesap Çalınmıştır Bilginize..Hesap Çalınmıştır Bilginize.. @fesat_aq @Ceren_72 @geceninkayipyildizi @Berkay_Aslan GökçeeTuanaGökçeeTuana @habib1233 Behiye AğırmanBehiye Ağırman sıra önemli diil.
🍯'ıımm
https://1000kitap.com/ebrariste_ https://1000kitap.com/UzaydakiManyak https://1000kitap.com/Berkayyxxq BerkSavaşBerkSavaş wтғ.wтғ. https://1000kitap.com/LiLdrunkk (shshhs) https://1000kitap.com/ipekEfimova
ben gidiyorum amerikaya sjshshshs anladın sne
@MuratSeven =Bu çocuk ayrı bi şeker yaa ama boşuna ballı turtam değil 😉😌 Tripnaza aşık Gıcıklar kralıTripnaza aşık Gıcıklar kralı =Bu çocuğa hayranım o benim ponçiğimm 🐼💖 @leyacicek =Bu kız ayrı bi tatlı yaa benim bitanecik defnoşum 🌼💚 @geceninkayipyildizi =Bu çocuyk beniym aşkıym biytanejcik şeykanımm 💞💘 💛Sadece siz benim için özelsiniz 💛
Serkan
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Canım Kankam 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Bu yorum görüntülenemiyor
https://1000kitap.com/koktey İkosİkos @adaafalan `Berk Yağız`Berk Yağız Hdkeke