HGOİ Lordlar ve Varisler (Spoi İçeriyor. )
2021 34. kitabı
Okunma: 05 Eylül 2021 18:31
O kadar güzeldi ki. Yokluğunu aratacak kitaplardan. Kitabın macerası, lordları ve vârisleri hepsi benim için çok özeldi. En sevdiğim lord Daren oldu, ne olduğunu çözemediğim bir gizem ve çekicilik var onda. En sevmediğim lord ise Sina oldu. Neden bilmiyorum ama o, göründüğü gibi masum değil bence. Arın'da harika biri. Krallığını ve vârislerini fazlasıyla düşünüyor, onu da en az Daren kadar seviyorumm. En sevdiğim vâris ise Sonay oldu. Ayzer'i de seviyorum diğerlerinin aksine ve Nova'yı da. Hatta Ariana'yı bile seviyorum. Kitap ilk başlarda biraz sıktı ama sonrasında çok güzel ilerledi, benim açımdan. ARKA KAPAK; Nereye olduğunu bilmiyorsun ama bir yere gidiyorsun. Aradıkların Salkım Mağaraları'nda. Yolunu kesenler olacak. Hançerlerini çantanda değil, elinde taşı. Sen onu reddetsen de o seni bulacak. Başka biri senin için de adalet arayacak. Bir sürü yolun var, bir sürü yokuş var. Herkesin kederi var, senin kederlerin var. Ejderha seni avlayacak, üç başlı köpek sana başka tuzak kuracak. Kaplandan saklan. Kaplandan saklan. Sana yalancı diye seslenmişler ama sen yalancı değilsin. Sen artık doğrudan yalanın kendisisin. Tanrıçalar senin için taş atmış. Ya son olacaksın ya sonsuz. Kaç onlardan, Salkım Mağaraları'nı bul. Seni avlamak isteyene tuzak kur. O seni aramadan sen onu bul. Beşinci elementi bul. - sizin favori lord ve vârisi'niz kim? Nagi'ye; İkinci kitabı hemen çıkar nagilam!
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202110,3bin okunma
FAWWW Lordum Amon FAWWW varisim ise Ayzer 🌱