Puan vermedi·216 syf.··Beğendi
···Okunma: 12 Eylül 2021 15:09 Hız çağında yaşarken her şeye
koşturmak zorunda hissedip her şeye yetişmeye çalışırken aslında hiç bir şeye yetişemediğinizi hissettiğiniz zamanlar oluyorsa bu kitap size çok iyi gelecek . Kitap kısaca; aslında yeterince yavaşlamadığın için her şeye geç kalıyorsun diyor .Çünkü yaşamak sakinlik ister sakinlik sadece yavaşlarsan olur , yavaşlarsan ayrıntılara detaylara dikkat edersin , detayda yaratıcılık, sağduyu vardır diyor .Gerçekten de her şeye yetişmek zorunda olduğumuz durursak kaybedeceğimizi zannetmemize neden olan bu mottoyu bize empoze eden bir dünyada yaşıyoruz . Hepimizin pilinin bittiği , tükendiğini hissettiği zamanlarda bile yığınla yapacak işleri olduğu dönemler yaşıyoruz . Kitabın tavsiyeleri bilenen şeyler ancak bir psikolog edasıyla çok samimi bir dille ifade ediyor . Hayatınız da yavaşlarken size iyi gelmeyen insanları da çıkarmanızı açıkçası insan detox u öneriyor . Bana çok iyi gelen bir kitap oldu Bir arkadaşınızla sohbet ederken anlaşıldığınızı hissettiğiniz anlar vardır ya , o tatla okudum kitabı .