İyi akşamlar sizlere Book•lover ❥ kuzum tavsiyesiyle okuduğumuz @monakitap yazarlarından @cevat.turan beyin kaleminden #kibeleninlaneti kitabının yorumuyla geldim.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum kitabı okurken kendimi olayların içinde yaşıyormuş gibi hissettim. Para hırsının, yanlış arkadaşlıkların nelere mal olduğunu okumak da farklı bir duyguydu. Neyse ben daha fazla uzatmadan yorumuma geçeyim.
Salih, arkadaşı Müller ve Salih'in çocukluk arkadaşı Mirza'nın yolları bir heykeli aramak için kesişir. (keşke bir araya gelmeseler di). Neden mi bir araya geldiler Ana Tanrıça Kibele heykelini aramak için Salih'in arkadaşı Mirza'dan yardım etmesiyle bir araya gelirler. Heykeli bulurlar ama bir de hazine vardır. Salih ve Müller'in hesaplamadıkları bir şey vardır, Mirza suç, makinasıdır. Bir de heykelin laneti vardır. Ana Tanrıça uyanır. Sonrası cinayetler, kaybolanlar ve dahası bu harika kitapta. Mutlaka okuyun derim.
@monakitap
@cevat.turan
Book•lover ❥
@polisiyeokuyankadinlar
#neokudum #kitap #okuyanteraziileokuyoruz #okuyanterazi #kitaptavsiyesi #1k1f #okuyananneler #vuslatınkitapkurtları#1000k #polisiyekitaplar #hobimmizah #hobimmacro #hobimtraveler #hobimnations #hobimbnw #hobimportrait #hobimreels #hobimmacro #hobimtraveler