Pumpkinheads
2021 29. kitabı
İngilizce çizgi roman okumayı sevmeme rağmen çok okuyan biri değilim. Bu çizgi roman da kitaplığımda uzunca bir süredir bekliyordu ve en nihayetinde okumaya niyetlenip bitirebildim. Sabah, okulda başlayıp öğle arasında bitirdim. Dili basitti. Çizgi romanının tasarımı ve çizimleri gerçekten çok hoşuma gitti. Öyküye gelecek olursak; öyle çok bilinmedik, sizi şaşırtacak ve heyecanlandıracak bir olayı yok romanın. İki arkadaşın kasabalarında geçirdiği son cadılar bayramı festivalini romantik bir maceraya dönüştürmesini anlatıyordu. Romantikten kastım da şu: Oğlumuzun hoşlandığı bir kız var ve onunla konuşmaktan utandığı için arkadaşı ona bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Yani pek bir olayı yok söylediğim gibi. Öncelikle çizgi roman gerçekten eğlenceydi. Baş karakter kızımızın şapşallıklarını da çok tatlı buldum. Sonu belliydi ve hani bir öyküye ancak bu kadar klişe bir mesaj yerleştirilebilirdi. Fakat yine de beni bir hayli eğlendirdiğini söylemeliyim. Bayıldım mı? Hayır. Sevdim mi? Evet. Tavsiye eder miyim? Belki. Zaman geçirmek için okunabilecek tatlı bir çizgi roman.
PumpkinheadsRainbow Rowell · Macmillan Children's Books Publishing · 201952 okunma