2021 47. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2021 13:31
Kitabı okuldayken bitirdim. Nöbetçi olduğum için almıştım yanıma ve okulda hızlı bir şekilde bitti. Okulda 210 sayfa okudum ve çok hızlı biten bir 210 sayfaydı. Yazarda seri boyunca en sevdiğim şey gereksiz yere betimleme yapıp uzatmamasıydı. Bence bu da kitapların çok hızlı okunmasını sağlıyor. Tavsiyem kitapları peş peşe okuyun zaten çok uzun bir seri değil bununla birlikte kitaplarda kalın değil ve zaten kendini çok hızlı okutuyor. Bu son kitap en olaylı kitaptı diyebilirim ve olaylarda Cardan'a bir kez daha aşık oldum. Bu kitapta Jude ve Cardan aşkını daha iyi şekilde yansıtabilirdi yazar, bu konuda yetersiz kaldığını düşünüyorum. Cardan'ın baştan beri aşkını gizlice olsa da yaşamış olması ayrıntısı güzeldi. Genel anlamda başarılı bir seriydi, bunu aşk konusunda söyleyemeyebilirim son kitapta daha iyi bir aşk bekliyordum. Bunu da seriyi çok uzatmamasına bağlıyorum. Genel olarak en sevdiğim seri olmaz ama güzel ve akıcı bir seriydi. Peri halkı serisinide bu şekilde içim buruk bitirmiş bulunuyorum. Tavsiye ederim. Herkese iyi okumalar.
Hiçliğin KraliçesiHolly Black · Dex Kitap · 20211,426 okunma