·280 syf.····Okunma: 23 Eylül 2021 16:30 Yazarın kalemi sade. Yer yer sıkılsam da okuması rahattı. Bende 90’lar çocuğuyum az çok aşina olduğum veya yaşadığım durumları, İpek karakteri sayesinde tekrar anımsamış oldum. Yer yer tebessüm bıraktırması da hoşuma gitti. Bunlar benim açımdan kitabın olumlu yanları.
Kitabın son cümlesini okuyup kapağını kapattığımda aklımda geçen fazlasıyla basit bir kitap olduğuydu. Kitap okumak için belli bir zaman ve emek veriliyor. Verilen bu sürede daha etkileyici kitaplar okumak istiyor insan. Ağır kitapları okurken zihnimiz boşalsın, biraz bir soluklanalım isteriz ya bu amaçla okunacak bir kitap bence, ötesi değil.
Bu kitabı arkadaşım vermişti ve uzun zamandır kitaplığımda olduğu için okudum. Ben genel anlamda beğenmediğim için kitabı tavsiye etmiyorum.