2021 65. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2021 20:57
Elimden bırakamadığım bir kitapla geldim . Çok zor başlamıştım ilk sayfaları bir türlü ilerletemedim ama devamı çok sürükleyiciydi. Kısaca bahsetmek istiyorum : Kitabımızın ana karakteri Peri adlı bir genç kız. Doğup büyüdüğü yeri terk ediyor ve İstanbul'a gidiyor. Orada bir iş yerinde eğitimlere katılıyor çeşitli mülakatlara giriyor ve işe kabul ediliyor. Bu sırada üniversite arkadaşı Nil ile aynı yerde olduğunu fark ediyor. Nil'in liseden arkadaşı Deniz'e aşık oluyor. Yıllarca platonik aşk yaşayıp kahroluyor adeta. Peri işe kabul edildiğinde yıllarca orada geçen günlerine şahit oluyorsunuz. İş hayatının görünmeyen yüzüne tanık oluyorsunuz. İşler nasıl ilerliyor, kim nasıl terfi ediyor? Bunların cevabı Peri'nin içsel konuşmaları ile ortaya çıkıyor. Yıllar sonra Peri işten çıkarılıyor, bu durum onu bunalıma sürüklüyor. Peki bu durumdan nasıl kurtuluyor? Deniz'e olan aşkı nasıl sonuçlanıyor? Acaba onunla birlikte yeni bir hayata mı başlıyor yoksa bizi bambaşka bir sürpriz mi bekliyor? Peri büyüdüğü eve geri dönüyor mu? Hiç görmediği annesini arayacak mı? Tüm bu soruların ve çok daha fazlasının cevabı kitapta saklı. Mutlaka okumalısınız. Kitabın tasarımına bakınca bile okuma isteği oluyor. Şimdiden keyifli okumalar hepinize yazarımıza teşekkür ediyorum.
Eve DönüşArzu Aytekin · Tebeşir Yayınları · 202120 okunma