Kitap Hediyeli Okuma Etkinliği!
Merhaba Değerli Okurlar, Güzel bir etkinlik ile size geldim! Ekim ayında birlikte bir kitap okuyup ayın son pazar günü o kitabı tartışalım mı? Herkes okumak istediği kitabı yoruma yazsın. En çok yazılan kitap ekim ayının kitabı olsun. O kitabı yazan kişiler içinden "1 kişiye" de kitabı ben hediye edeyim, benim de böyle bir teşekkürüm olsun eşlik ettiğiniz için. Eser yazımı için son gün 30 Eylül. Yazan bir arkadaşa göndereceğim kitabı da ekim ayının ilk haftası içinde göndereceğim. Şimdiden teşekkür ederim okuma sürecime eşlik ettiğiniz için.
81,7bin Gösterim
Mikail Balcı
Bu süreçte yorumlardaki kitapları sayarak bana destek olmak isteyen arkadaşım olursa hayır demem asla. 😊
Mikail Balcı
Serap Hanım'dan aldığım verilere göre Kayıp Tanrılar Ülkesi yalnızca 2 oy önde gidiyor. Kıyasıya bir mücadele var. Hâlâ eşlik edebilirsiniz.
Mikail Balcı
Herkes ilk başladığında kitabı seçilmiş gibi düşünmüştü. Şimdi ise iki kitap neredeyse kafa kafaya gidiyor. Bakalım hangi eser ekim ayının eseri olacak...
Mikail Balcı
Henüz bir hafta dolmadan hayli katılıma ulaştık. Önümüzdeki ay büyük bir grupla kitabımızı okuyacağız. Aynı anda aynı sayfaları farklı duygularla çevirmek muazzam!
Mikail Balcı
Ay ay yazar okumaları da yapabiliriz. Bir ay bir yazarın farklı kitaplarını okuruz, diğer ay farklı bir yazarın. Sonra o yazarı tartışırız.
Mikail Balcı
Bir şeye şimdiden vesile oldunuz bile: Seçilse de seçilmese de Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü mutlaka okuyacağım.
Mikail Balcı
Martin Eden, Gazap Üzümleri, Savaş ve Barış yakın zamanda okumak istediğim eserler arasındadır. Yine aynı şekilde okumak isteyip okuyamadığım İlber Ortaylı kitapları. Okuyup sizlerle tartışmak ne iyi olurdu.