2021 10. kitabı
Bi kitab Hayatta kaybetiği yerden başlayan insanlar üçündür. Mən bu kitabı oxumuşam və bu kitabı oxumağı hamınıza tövsiyə edirəm. Bu kitab oxumaqla dünya görüşünüzü artıra ve nitqinizi düzəldə bilərsiz. Hayattdeyilen bu cetin yolda bəzn düşer bəzən qalxarıq. Bu kitabda kayettiğin yerden tezeden başlaya bilmen üçün yazılıb. Bu kitabda insanlar iki yerə ayrılır ,birincisi kaybettiğinde pes edenler ikincisi isə kaybettiğinde kaybetiği yerden yeniden başlayanlar. "İnsan kaybetterkende çok şey kazanır" Kaybetmek insana kazanmayı öyretir. Bir şeyi kazanmak üçün kaybettmekden korma. Senden gitti diye üzülme.Hiç kimseyi kaybetmedin.Bir yükden daha kurtuldum hepsi bu. Kitabda dediği kimi "Senin değerini bilmediyin bir güne kelebek ömür diyor. Dediyler gibi kuş konduğu dalın kırmasından kormaz çünki güvendiği dağ deil kendi kanatlarıdır. Kendinden sağlam duvar bulamasın. Kay betmekden korkduğun insanlar seni kaybetmekden kormuyor. Sanmaki bir dert sende var sendeki derti nimet sayanlarda var. Yalnız olmak ,yanlış yerde ve yanlış kalpden olmakdan iyidir. Kalpi güzel olanlar kaybetsede kazanır. Kitablar bir gün dünyanı xilas edəcək. Dunyanı arzuya çeviren kitablardır.
Hayat Kaybettiğin Yerden BaşlarMiraç Çağrı Aktaş · Indigo Yayınları · 20217,8bin okunma