Syn.Işıl IŞIK'a çok teşekkürlerimi sunuyorum.
'
Siz hiç yaşlanan bir oyuncak bebek gördünüz mü?
Ya da kafasında gerçek bir insan beyni taşıyan kukla?
Peki çocukları kaçırdığı idda edilem Slender Man efsanesini biliyor musunuz?
'
Evet kitabın arkasında bu kısa metin kitaba olan merakımı iyice uyandırdı.
'
Yediveren Yayın Evi tarafından basılan, Kapak Tasarımını Syn.Murat BÜLBÜL'ün yaptıgı 4.Basımı yapılan "PARANORMAL HİKAYELER" adlı kitabın beni öncelikle etkileyen kısmı kapagındaki görsel oldu.Paranormal ve korku hikayelerinin üstadı Işıl IŞIK birbirinden ürkütücü ve merak uyandırıcı paranormal hikayeleri bu kitapta toplamış. Avrupa ve Almanyadaki dostlarımın tavsiyesiyle daha da meraklandırdı bu kitap beni. Kitap içeriği genelde yaşanmış ve yaşandığı idda edilen korku ve gerilim dolu hikayelerden oluşuyor. Kitap içeriğindeki fotograflar ayrıca dikkat çekiyor.
'
Kitap 3 temel başlık üzerine ilerliyor bu ana başlıklar altında hikayerle devam ediyor. Bir kaç hikaye de ülkemizde geçiyor. Öyle gerilimler var ki alacakaranlık kuşağını aratmıyor.
1.KISIMDA Lanetli Bebekler bölümünü okurken yanınızda birilerinin olmasını isteyebilirsiniz. Zira o katil bebekler beni ziyadesiyle korkuttu. Bu kitap için bir tavsiye verilmesi istenirse benden kesinlikle gündüz okuyun derim.
'
2.KISIMDA Şehir Efsanelerinden bahsediliyor. Rivayet mi yoksa gerçek mi bilemem ama, Ağzı Yırtık Kadın, Ölüm Perileri gibi bir çok efsane sizi bekliyor.
'
3.KISIMDA ise Açıklanamayan Gizemli Olaylara yer verilmiş.129 Nolu Apartman, Duvardaki Yüzler Gerçek Ölü Gelin gibi bir çok hikaye de bu karakterler gerçekten yaşadılar mı diye düşünmeden edemiyceksiniz. Ve eyer gerçeklerse de karşılaşmadığınız için ne denli şanslı oldugunuzu bir kere daha düşüneceksiniz.
Son olarak kitap yazarımız aynı zamanda bir Youtuber. Kanalında yine bu tür hikayere yer veriyor. Anlatıcılıgı yorumları ve hikayeleri ile gerçekten çok etkileyici bir hitabete sahip. Kitapla doymayanlar için bu kanal bire bir.