2021 55. kitabı
BEDENSİZLER/ LEVENT ASLAN @myhopestars moderatörlüğünde @yazar_leventaslan kaleminden @sokakyayingrubu' ndan çıkan bu güzel eseri okuduk. "Şeytan da Melek de kötülük ya da iyiliğin birer metaforu değil, aksine insanların gelecek hâlleriydi." Taylan , Halim ve Enver adında üç arkadaşın bir gün kuyuda yüzme hevesi ile başlayan maceralarınin ömür boyu sürecek bi sürece dayanıyor. Bir bakmışız olay nereden nereye gelmiş. Taylan tam kuyuya atlayacakken duyduğu bi ses,tam onun babasının da duyduğu ama kimseye söyleyemediği bi ses olduğunu öğreniyor ama tabiki de zamanla . Şahit olduğu cinayet ile de etrafındakileri korumak isterken asıl riski alması gereken Taylan olunca durum çok başka bir hal alıyor. Olaylar hep birbiri ardına sıralanırken yazarımızın kalemi ise beni benden alıyor. Zaten kitabı okurkende genel bir yorumda bulunmuştum. Şimdide bunları yazmak istedim ki. Fantastik sevenler için bence cok guzel bir eserdi. Bana kalırsa bir tane daha gelse devam niteliğinde gelebilirdi. Tabiki yazarımıza kalmış bir durum ama ben devamı olsa okurdum. Okumak isteyen arkadaşlara bie diğer söyleyeceğim şey ise korku öğelerinin olduğunu belirtmek istemem. Korku barındıran bir eser. Okurken dikkate alın derim. Muhteşem ve tüyleri diken diken eden bir eserdi. Mutlaka okumalısınız tavsiyemdir.
BedensizlerLevent Aslan · Sokak kitapları yayınları · 201953 okunma