Taboo Love Duet adlı iki kitaplık serinin ilk kitabı evet yine bayıldım muhtesemdi ben ikinci kitabıda okudum buraya daha eklenmedi . Ama ben ilkini anlatırken bahsederken ilgisini çeken okur diye düşünüyorum :)))
Kitap ilk etapta standart arkadaşlıktan aşka konulu romanlardan gibi görünse bile aslında tam öyle değil . Sena zeki ve esprili güzel güneyli bir hatun NY şehrine gelip ilk adımda soğukkanlı, zengin bir eşcinsel gece kulübü sahibiyle Noah ile tanışıyor ve inanılmaz yakın arkadaş oluyorlar . Fakat arkadaşlıkları inanılmaz bakın her ikisi tek olarak muthiş hoş karakterler zaten ama beraberken halleri leziz ötesi tabı bırbırlerıne olan sevgileri apayrı bır ziyafet . Kitap cinsellikle ilgili olmadığı için aşk hakkında büyük bir mesaj veriyor. Böyle yazınca seksi sahneler yok sanmayın leziz ötesi erotık seks sahneleri var .Noah Sena'nın önce ruhunu sevdi ve fiziksel olan daha sonra geldi. Noah, karanlık ve düşünceli alfa kişiliği ile okurken içimin yağlarını eritti şövalye tavırları ile beni mest etti aşırı yakışıklı olması ayrı bonus tabi :D Bu güzel hikayeyi bozmamak için herhangi bir sır vermeyeceğim ama yine şiddetle tavsiye ediyorum ilk kitap çok vurucu bir yerde kalıyor . O yüzden nefes almadan ikinciyi okuyorsunuz :D