2021 46. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2021 13:43
Evet efsunu henüz bitirmedim 78. Sayfadayım kitabı (efsun'u) bitirmeden nasıl inceleyebilirim ki bu benim incelemem değil kitabın (efsun'un)geri kalanından birkaç tahminimi buraya yazmak istedim : Caner iş gezisi olarak muhtemelen mercanin evlenince yerleştiği beyruta olacak efsun ile caneri bu iş seyahatleri sırasında tanıştıracak Kenan bey kitap ta o kadar aksilik çaresizlik ve mutsuz son var ki Caner ile efsunun birbirine aşık olacağı hissini alamıyorum muhtemelen onlarında sonu mutlu bitmeyecek "bu fikirlerimi buraya brakıyorum kitabı bitirdikten sonra burdan devam edermiyim bilemiyorum ve bir kitap gerçekten de insanı ağlatabiliyormuş bunun yeni yeni hissediyorum" 20 Ekim 2021 "13.47" Evet Kenan Kaya nın romanı mutlu sonla bitmedi her roman gibi ve benim daha okumadan tahmin ettiğim gibi Kenan Kaya da romanında aksilikleri çaresizlikleri umutsuzluğu bizzat belirtmiş Caner ile efsunun sonu mutlu bitmiş olmalı ki onların sonu romanda yok tarih boyunca olduğu gibi mutlulukların mutlu sonların ne tarihte nede romanlarda yeri yoktur herşey güzel ve mutlu olmuştur yazmaya da gerek görülmemiştir Teşekkürler Selahattin Demirtaş
EfsunSelahattin Demirtaş · Dipnot · 20244,870 okunma